Emre Kalkan
Sarı Üye
- 22 Ocak 2013
- 788
- 200
- 733
Muric'in bir skills videosuna bakayım dedim de abi Allah rızası için bu nedir ya
1,5 bedavaymış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muric'in bir skills videosuna bakayım dedim de abi Allah rızası için bu nedir ya
Şeyh uçmaz mürit uçururÇelebi ucabiliyor musun gercekten
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet öyle.1,5 bedavaymış
GS gibi iskoç 5. lig takımını yenemeyen takımın bile istemediği stoperi hele sözleşmesinin son senesinde nasıl satıcaz allah bilirm. Luyindama için en mantıklı yol sözleşme uzatıp kiralamak. Satış yapsak 1 milyondan fazla teklif gelmez.
Kimseyi satmadan transfer yapıyorlar garip.Bjkda var, fenerde zaten yasak var benim bildiğim.
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Taylan kerem berkan ogulcan barıs Alper yılmaz3 yerli olacağını biliyor değil mi bizim kulüp
Valla genelde futbol görmem rüyamda. İlginç oldu benim açımdan.Üstat Morutan'ı da görsene sana zahmet
Bunun ustune 1 kanat daha alirsak iyi olur. Butun yuk bu arkadaşa kalmasin. Wakame katkısı versin yeter. Wakame 29 yaşında israilden geldi.Evet öyle.
İmkanı yok çok ütopik bir şey olmadığı sürece bu adamdan zarar etmezsin. Böyle transferler bol bol yapılmalı..