Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.234
- 12.978
- 2.658
Murici alsinlar iste hem bedeva hem potensiyelli hem genc. tuarsa cok iyi is olur. Firsat transferi budur asil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Açıkçası Kerem Halil'i, Halil de Kerem'i oynatıyor, bunu istediğine eminim ama kanıtlayamam.Berkan -solda kerem -en uçta Halil bence hoca bunu istiyor .. Gedson olmazsa Berkan+Taylan olur
Hırvat Emre Mor ama çocukMurici alsinlar iste hem bedeva hem potensiyelli hem genc. tuarsa cok iyi is olur. Firsat transferi budur asil.
Olsun artık. Baskı istiyorum hırs istiyorum çalım görmek istiyorum. Bunun sonunda gol görmek istiyorummmm
Bence BAY sol da yerini garantileyecek olgun oyuncu. Bu sene yerli kanatların senesi olursa şaşırmam şahsen. Sağda Kerem solda BAY iyi olursa müthiş elimiz rahatlar. Ben BAY başta olmak üzere Keremin yerini garantileyeceğini düşünüyorum. Kerem değişebilir belki gidişatına bağlıMorutan 5 e biter
türk kaleci
Boey nelsonn marcao van
Berkan gedson
Morutan cıcaldao kerem
Muhammed
barış alper yılmaz büyük topçu olacak deniyordu sağda onu düşünmez miyiz
Kerem ile Halil gerçekten iyi bir ikili oluşturuyorlar. İkisinin oyun yapısı birbirine çok uygun. Halil Kerem in koşularını çok güzel değerlendiriyor. Ayrıca pas alış tekniği ile Kerem in paslarında topu alışı ile çok güzel pozisyona girebiliyor.Açıkçası Kerem Halil'i, Halil de Kerem'i oynatıyor, bunu istediğine eminin ama kanıtlayamam.
Bu sene istatistikleri iyi demekki yavas yavas aciliyor. Bazi oyunculara süre gerekiyor olgunlasmalari icin. Morutana 10 milyon verecegime bu riske girerim.Hırvat Emre Mor ama çocuk
Sonra sövmeyin.
Tabi onlar da var da rotasyon da cok cesit yapilir stoper de de oynarYeri gelir alpaslan sağ bek oynar. Necip oynuyor la besiktasta