Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sevgili keramettin,

olasi ayri baslik acilmasi olur diye, simdilik kisa bir yorum getirmistim.

istersen genel bu transfer basliginda arti eksi denkleminde yorumlarim kendisine dair,.. ?

burda mesajın uçar gider reis

gel böyle herkes görsün

MUric için nediyorsun
Muric potansiyeli yüksek bir oyuncuydu ilk çıktığı zamanda da istenilen patlama olmayınca baya bir düşüş yaşadı rijekadan sonra tekrar potansiyelini hissettirdi çıkışa geçti yaşı ve sözleşmesinin son yılında olması sebebiyle iyi bir tercih olur az maliyetli hala daha genç sayılabilecek şutör duran toplarda etkili teknik bir kanat oyuncusu gelmiş olur olumlu bakıyorum

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sonunda beyaz avrupalı stoper hasretimiz bitiyor inanamıyorum.
Dünyanın en saçma sapan ezberiyle az daha yine absürd bir savunma yapılanmasına imza atılacaktı neyse ki adam kabul etmedi de direkten döndük. Şimdi kafamda bir hamle daha var onu yaparsak sevgili hocamı 10 gün içinde b. şehir başkanı sn Göksel Gümüşdağ'a ikinci teşekkürünü ederken görebiliriz. Son maçta ki geri pas komedisini de göz önünde bulundurduğumuzda, şu bir gerçek ki inanılmaz nokta atışı olacaktır.

Muriç'in videolarına baktım, tam bir fırsat transferi gibi duruyor. Keşke sağ kanat gibi tartışmasız oyuncuya ihtiyacımız olan bölgeye olmasaydı. Boşa kurşun atmamak gerekir oraya. Yine de gelmesine olumlu bakıyorum.

1 tane daha kariyeri düşüşte olan sözleşmesi seneye bitecek bi kanat çözelim sol tarafa. onyekuru gibi sabaha kadar koşan, kendi kendine takılan bi tip olsun o oyuncu. 60-70'te girer oyuna

nelsson'a dair danca bir haber bulamadım

twitter'da bir kaç taraftar türkiye'den gelen etkileşimden ötürü oyuncuyu sattık mı diye merak etmişler.

başka taraftarlar da o haberler muhtemelen yalan, 7 milyon da az gibi cevaplar vermiş.
Bu ne ya 7 milyon azmis onune gelen bizi sevmeye calisiyo.

sevgili keramettin,

olasi ayri baslik acilmasi olur diye, simdilik kisa bir yorum getirmistim.

istersen genel bu transfer basliginda arti eksi denkleminde yorumlarim kendisine dair,.. ?

Konusu var üstat aslında.

Sol kanatta 1 yerlimizi oynatacak olsanız

Emre Kılınç
Kerem
BAY

tercihiniz hangisi olur???

O zaman hayvan gibi maaş da vermiştik, toplam bütçeye bakmak lazım.

40 bonservis harcayıp 65 maaş vermek nerde
20 bonservis harcayıp 40 maaş vermek nerde

Ki 40ın 20si zaten fuzuli masraf, bütçe teoride 20 m euroya düşüyor.
Dogru ancak eskiye gore baska bir risk faktoru soz konusu. Doviz kuru. Cok yuksek ve daha da siddetli yukselme egiliminde. O yuzden yapilan yatirimin hem ekonomik hem de sportif basari anlaminda karsiligini almamiz gerekiyor.

Nelsson geldiyse defans işi tamam, Dieng gelirse orta saha işi de tamam olur geriye bir tek sağ açık ve forvet transfer işleri kalır Nelsson, Dieng, Gedson, Muriç ve Halil Dervişoğlu yeter

Dogru ancak eskiye gore baska bir risk faktoru soz konusu. Doviz kuru. Cok yuksek ve daha da siddetli yukselme egiliminde. O yuzden yapilan yatirimin hem ekonomik hem de sportif basari anlaminda karsiligini almamiz gerekiyor.
Evet ama hem bonservis düşük hem maaşı düşük oyuncu = Boey

Sadece Boey'lerden takım kursak burada fiyata laf edenler GS bunlara mı kaldı der

Daha oyunculara ödenen maaşlar yüzünden ülke futbolunun battığını öğrenemeyen adamlar bunlar. Bonservise laf atıp 3 m euro maaş isteyen adamları öneriyorlar :)

Müthiş bir sol ayağı var ama bu çocuk golcü
Sağ kanatta oynamalı ters ayak golcüsü tam

Ama biz yaratıcı orta açan bir kanat arasak daha iyi olmaz mı diye de düşünmüyor değilim

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Oyuncuya haksızlık etmişim videonun ikinci yarısı asistlere ayrılmış körü körüne orta açmak yerine kafasını kaldırıp pas niteliğinde orta yapıyor yada koşu yoluna pas atıyor

1-1.5 m Euro’ya çok iyi fırsat transferi olur

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt