Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Prime Feghouli Valencia'da basladi ve bitti. Turşusu bize kaldı.
2 sene şampiyonluk getirdi adam. Mariano ile uyumu çok iyiydi. Bence haksızlık yapmayın bu konuda. Şu an bende dahil herkes gitsin istiyor da bu yüzden önceki dönemine laf etmek haksızlık olur.

Evet ama hem bonservis düşük hem maaşı düşük oyuncu = Boey

Sadece Boey'lerden takım kursak burada fiyata laf edenler GS bunlara mı kaldı der

Daha oyunculara ödenen maaşlar yüzünden ülke futbolunun battığını öğrenemeyen adamlar bunlar. Bonservise laf atıp 3 m euro maaş isteyen adamları öneriyorlar :)
Zaten belimizi buken Dursun doneminde verilen asiri yuksek maaslar, hepsi de 4-5 yıllık sozlesmeler.

Bu sezon harcama yapmak zorundayiz. Endise duydugum husus tek kursunumuz var gibi gorunuyor. Onu dogru kullanmak zorundayiz.

Danish arkadas nasıl renkdascot
Nelsson bizim için kusursuz bir oyuncu eksi yönü bizim standart için 0 rakibe sert topa sert hava toplarinda zamanlaması ve sıçraması iyi oyun bilgisi iyi topla arası iyi bizim scout şefi olsam genel overall puanım 20 üzerinden 17 olurdu ama üst klasman bir takimin scout şefi olsam 20 üzerinden 13-14 veririm ki bu da hiç fena bir sayı değil tek soru işaretim bizim yatırım yapmamız gereken bölge stoper miydi yoksa ofans hattı miydi bence ofansi önce çözmek lazımdı

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

robert muric bence aradığımız adam değil bi kere sağ kanada alacağımız adam yılan gibi olmalı defansısın üstüne gitmeli çalımcı olmalı başka bi herif lazım oraya
Alakası yok. Süper ligde rakipler artık 5 kişiyle kapanıp hızlı hucüma çıkıyor. Takımların %90 ı bu mantıkla oynuyor. Bu yüzden oyunu yıkan takımların klas ayakları yoksa sıkıntı oluyor. Ghezalın öne çıkması bu sebepten. Onyekuru nun artık etkili olamaması bu yüzden.
- sonuç olarak kanada hızlı adam değil yetenekli oyuncu lazım

Dieng tarzı bi azman alabilirsek 6'ya ben Berkan'ın oyun kurma işini daha rahat yapacağını düşünüyorum. Çok iyi top dağıtıyor ve aynı zamanda defansa katkısı da çok iyi. Enerjisini oyun kurmaya odaklamalıyız bence.

Cica da aynı şekilde daha rahat takılacaktır.

Anlaşılan bahsi geçen Türk kulübü biz değilmişiz. Vítor Pereira'nın tandığı bir oyuncu muhtemelen. Şaşırmadım.

Fener Kim Min Jae'yi almış sanırım 3 milyon bonservis 2.5 yıllık diyorlardı, videolarda çok beğenmiştim kendisini boyuna göre hava toplarında kötüydü istatistiği ama bakalım nasıl oyuncu çıkacak çok merak ettiğim bir oyuncu yıllık 2.5'sa soğul yaklaşırdım ama yıllık1-1.5'sa bize de gelse beğenirdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt