Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen ben Gedson ile ilgili önümüzdeki 2 hafta içinde gelişme olur diye düşünüyorum. Belki bonservisiyle bile olaiblir 8-10 bırakırlarsa taksitle ama ben bırakacalarını sanmıyorum 2 kiralama+12-13 opsiyon olur gibibu maç lig maçıydı üstat
gerçi rolü çok değişecek gibi durmuyor
bu maçta benfica'da joao mario yoktu cezasından ötürü.
o gelince daha da geriye düşecek rotasyonda.
Aynen.psv bizi de bireysel hatalarla yendi,biz kadro olarak cok eksikken hem de.psv bizle oynadığında 5 yeni transferi de hazırdıAjaxada yetmiş ışte yenmisler
Bu lig maçı idi zaten.Gedson oyuna girince ne oluyor ki, Avrupada kadroya mı yazamıyoruz? Salma niyetleri varsa isterse ilk 11 başlasın yine gelir, salmayacaklarsa yedek kulübesinde çürüsün yine gelmez
7 milyon verecegimiz adam ile 4 veya 5 yillik sozlesme imzalariz ne 3’u yav
girmişse oynamıştır.Brentford’un bugün maçı vardı. Halil oynadı mı acaba? 74’te girmiş
10 kisilik Ajaxi yenmis olacaklarAjaxada yetmiş ışte yenmisler
İroni yapıyorum reis, son 10 dk oyuna girmesi bize olan transferiyle ilgili bir şeyi etkilemiyor onu demek istedim
Editgirmişse oynamıştır.
Sozlesmesini uzatirsa Nelsson ve Marcao’ya alternatif olur. Uzatmazsa 2-3 milyona satilir bence.Luyindama?
Anlamadın. 8 milyon verdik ve 3 senelik imzaladikSozlesmesini uzatirsa Nelsson ve Marcao’ya alternatif olur. Uzatmazsa 2-3 milyona satilir bence.