Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geceyi bekleyinHemen şimdi Nelsson+Muric KAP'ı
GEEEEELLLL
Boca istiyordu Arjantinli bir genc oyuncuyu boca istiyorsa tercihi orası olur600bin Avro fiyatı bence denenebilir
Degerini bulan herkese bye bye
Gedson ve Halil gelirse aşı oluyormuşsun, öyle duydum.Berkan-Gedson-Cicaldau
Amin
Benfica'nın deplasmanda Moreirense ile oynadığı maçta 83. dakikada oyuna dahil olan Gedson Fernandes defalarca Jorge Jesus tarafından uyarıldı.
Maç kadrosuna son anda alınan genç futbolcunun artık Benfica'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.
O JogoHer yerde gözün var lan. Herşeyi takip ediyorsun. Ne ara izledim macikaleciye gönderdiği serbest vuruştan sonra portekiz'e girmesi yasaklanmalı
O kepazeyi ister miyim ben reis
Gedson ve Halil gelirse aşı oluyormuşsun, öyle duydum.
Bu sene PSV çılgın atacak, hem hocaları hem de kadroları sağ bek dışında çok iyi.madueke ajax'ın ciğerini söküyor.
ömer'i yamultunca karşısında bek yok dedik ama adam gerçek bir star oluyor gibi.
10 veren olursa op basina koy kac kere yakti bizimarcao 15 sen aşağı giderse hata olur
Luyindama?
7 milyon verecegimiz adam ile 4 veya 5 yillik sozlesme imzalariz ne 3’u yav
Doğrudur ama bence denenebilir. Gerçi haberleri varmıdır? SanmıyorumBoca istiyordu Arjantinli bir genc oyuncuyu boca istiyorsa tercihi orası olur
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi