- 30 Aralık 2020
- 8.259
- 5.110
- 673
bu arada sözleşme süresi sadece bize bakmıyo oyuncuda istemiyo olabilir uzun sözleşme ki haklıda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kim bu çoban matı yapmaya çalışan?![]()
Nelsson’un transfer listemizde oldugunu 1-2 hafta once yazmisti. Bu sabah ise Nelsson ve kulubu ile anlastigimizi ilk yazan gazeteci. Bu aralar iyi tutturuyor.
Beginner düzeyinde İspanyolcamla Portekizce saplamak için Benfica forumuna dalıyorum an itibarıyleEvet bes para etmez salin bize gelsin
Bizim scout ekibi çok iyi ben biliyorsam onlar hayli hayli biliyordurDoğrudur ama bence denenebilir. Gerçi haberleri varmıdır? Sanmıyorum
Valla bilmiyorum ama hoşuma gidiyorHerif yürüyen GS, harbiden bu Florya'nın suyuna ne katıyorlar acaba yav.![]()
Yonetim farki.Luyindama?
birisi twitter'da o pozisyonun görüntüsü vermiş üstat. oradan gördüm.Her yerde gözün var lan. Herşeyi takip ediyorsun. Ne ara izledim maci
![]()
Nelsson’un transfer listemizde oldugunu 1 hafta once yazmisti. Bu sabah ise Nelsson ve kulubu ile anlastigimizi ilk yazan gazeteci. Bu aralar iyi tutturuyor.
PSV manyak bi takım yav. Millet nasıl 7 tane filan yedik diyor da, PSV ismine takılıyorlar. Ben de umutlanmıştım başta da, ilk maçtan sonra görüldü ki herifler tabanca gibi takım kurmuşlar. Fizik, tempo acayip. Üstüne ciddi kalite de var.Bu sene PSV çılgın atacak, hem hocaları hem de kadroları sağ bek dışında çok iyi.
Östersunds
Rangers
PSV
Trend devam ediyor.
Bencede öyle değer görmediği yerde kalmamalıGedson’a Fatih hoca gibi baba şefkati gösterecek ve bizim gibi bağrına basacak bir taraftar lazım