Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benfica'nın deplasmanda Moreirense ile oynadığı maçta 83. dakikada oyuna dahil olan Gedson Fernandes defalarca Jorge Jesus tarafından uyarıldı.

Maç kadrosuna son anda alınan genç futbolcunun artık Benfica'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

O Jogo
Lafım sana değilde nerde yazıyor bunlar yav. Birileri kendi kendine bişeyler uydurup sonuna O Jogo yazıyor gibi. Gündüz vakti de ''Gedson maç kadrosunda yok - O Jogo '' yazılıyordu.

Ajax psv den net iki gömlek üstün takım.psv yi çözdüm sanırım.bi dönem f5 gibi maça çok aşırı tempoyla başlayıp ilk 20-25 dkkda şok baskın oyunla 2 gol buluyorlar.ajax bence gücüne güvenerek rakibi kendinden küçük görüp bedel ödüyor ama şunu net söyleyebilirim psv ile oynayacak takımlar psv nin bu oyununa engel olursa adamlar çok sıkıntı çeker.alışmışlar her maç ilk 20 dkk 2 gol bulmaya ve bulamazlarsa o yaptıkları tempo ile yorgunluk ve stresste oluşacağından belli süre sonra kaygıya mental çöküntüye sebep olurlar.farklı bi oyun yani b planı felanda yoksa hep bu şekil oynarlarsa çok ciddi düşüş yaşarlar önümğzdeki aylarda.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

PSV manyak bi takım yav. Millet nasıl 7 tane filan yedik diyor da, PSV ismine takılıyorlar. Ben de umutlanmıştım başta da, ilk maçtan sonra görüldü ki herifler tabanca gibi takım kurmuşlar. Fizik, tempo acayip. Üstüne ciddi kalite de var.
Bir de o maçta Muslera çok ağır sıçmıştı.
Hocaları da Alman zaten!

benfica forumunda gedson'un performansını beğenmişler

entrou muito bem, merecia mais tempo de jogo >>> oynadığı bölümde iyiydi, daha çok oynamalı demiş.

Muito importante na pressão sem bola e nas segundas bolas >> iyi pres yaptı, ikinci topları topladı demiş.

Não percebo como não é titular em detrimento do Taarabt hoje >> Taarabt'ın yerine maça başlamamasını anlayamıyorum demiş.

Boa entrada. Segurou a bola.
E a falta que lhe foi assinalada não é nadinha. >>> iyiydi, topu tuttu. yaptığı hata çok da önemli değildi demiş.

Gedson Fernandes in Geral
Begenmeyin ulan jo mario var ona odaklanin

PSV manyak bi takım yav. Millet nasıl 7 tane filan yedik diyor da, PSV ismine takılıyorlar. Ben de umutlanmıştım başta da, ilk maçtan sonra görüldü ki herifler tabanca gibi takım kurmuşlar. Fizik, tempo acayip. Üstüne ciddi kalite de var.
Bir de o maçta Muslera çok ağır sıçmıştı.
PSV çok iyi takımda turda bizimkilerin mallıklarından gitti. İlk maçta 5 golün 4'ü bireysel hatadan geldi.Bir tanesi pozisyon hatası. İkinci maçta ilk gol muslera hatası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt