Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 34.394
- 49.318
- 3.018
Moussa Sissoko
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
CM değil CDM oynadıBu Nelson Kopenhag'dan önce Nordsjælland'da CM oynamış bir süre.
Dama'nın son senesi olduğu için uzatma ya da satma tarzı bir aksiyon şart ama katılıyorum fikre.Luyindama'dan önce Babel ,Falcao, Feghouli öncelikle gitmeli , bonservis getirirse Diagne ve Luyindama gidebilir diğerleri kadar uçuk maaş almıyorlar
Selam.. Muslera'nın lisansı yırtılıp, Morutan ve Gedson geldi mi?
Denmark'lı bi sayfa yazmış, ordan gördüm.
Sende anormal girdin foruma doğruyu söylemek gerekirseo zamanlar forum karışıktı normal dostum.![]()
Kim herkesi mutlu edeck isimÖzgür Sancar herkesi mutlu edecek bir isim yazmış ama Özgür Sancar işte.
Ben tam tersi düşünüyordum ama bu sıralar aklima yatiyorGenç ve bekar kardeşlerim size farklı bişey diyim. Evlenin ve çocuk sahibi olun. Yani yok böyle bir şey. Samimi söylüyorum.
muhammed out halil in olur yüzde 99Gedson'u forumda en cok isteyenlerden biriyimdir. Iyi de Berkan disinda diğer 2 yerli kim olacak? Ve biz nasil hucum edip gol atacağiz. Bu matematikte bir hata yok mu?
Yav eve geliyorum sanki cennete girdim. Üstüme atlıyor kerata. Konuyu dağıttık.Ben tam tersi düşünüyordum ama bu sıralar aklima yatiyor
Danimarka ekstrabladet ajansinda calisan bi eleman yarin son maci olacak gibi görunuyor yazmisnelsson yarin oynar mi acaba