Burkay Altındall
Aslan Üye
- 26 Aralık 2016
- 7.679
- 7.601
- 898
Nordsjaellande cdm cikisliydi ama stoper olarak transfer yaptı kopenhagaDenmark'lı bi sayfa yazmış, ordan gördüm.
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nordsjaellande cdm cikisliydi ama stoper olarak transfer yaptı kopenhagaDenmark'lı bi sayfa yazmış, ordan gördüm.
Kim herkesi mutlu edeck isim
Bekarlık daha iyi diyordum. Şimdi senin gibi düşünmeye başladım bu sıralar. Aşık mi oldum nedirYav eve geliyorum sanki cennete girdim. Üstüme atlıyor kerata. Konuyu dağıttık.
ajax altyapılı patlama yapamamış wonderkid. Hırvat liginde oynuyor son 2 sezondur yükselişteymişTeşekkür ederim. Bu Muriç nasıl ilk defa duydum
Hiç bekleme direk yıldırım nikahı.Bekarlık daha iyi diyordum. Şimdi senin gibi düşünmeye başladım bu sıralar. Aşık mi oldum nedir
Ekli dosyayı görüntüle 133800
vay arkadaş ya.. Luyindama ile işin böyle olabileceğini hiç aklımın ucundan geçiremezdim. Koskoca adam çürüdü gitti bir sakatlıkla
muhammed out halil in olur yüzde 99
Yok adam ciddi ciddi crystal palace ve Dortmundla anılan bir oyuncuydu potansiyel yüksek fiyatı normal o yüzden muhtemelen transfer yapar bizden sonra kısa süre de çünkü bizde izlenmeye başlayan bir oyuncu olmayacak zaten scout ağlarında bilinen takip edilen bir oyuncuyduNelsson da beklenti büuük anladığım kadarıyla heralde kendini kanıtlamış bir oyuncu. Yoksa danmarklı diye millet kjaer hayali mi kuruyo anlamadım.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
2017de alacaktık, Türkiye ligini dağıtacak adamdı çok yazık oldu.Sissoko. Spurs’ten ayrılacak. Sancar’a göre Tanganga görüşmeleri sırasında bize önermişler.
Bukadar para sacarken kaleye de irfancan veya kayseriliyi koymaliyiz. 3-5 de oraya atesleyebiliriz ama hocamiz 26yasindaki okani kiralayarak pisirme pesinde. Ligde fatih özturk baya bi sans bulabilirBoldladiklarim sakatlik olmazsa 11 oyunculari. Kale ve savunmaya 5 yabancı hakkını harcadik. Kaan hamlesi bizi rahatlatirdi sınır konusunda yuksek rakam istenmiş sanırim
2 yabancı hakkı kaliyor geriye ve yazilan oyuncularin hepsi yabanci gedson, dieng vs.