Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki beyler size bir soru? Hep genç oyuncu istiyoruz. Ancak tecrübesizlikten doğacak olumsuz sonuçlarda sabrımız olacak mı?
Ben de genç oyuncu taraftarıyım ama olası tecrübe eksikliklerinin doğuracağı başarısızlıklarda sabırlı olabileceğimi düşünüyorum. Ya siz??

3‘e gidecegine kalsin, bence toparlar.
Luyindama 2-3 mac daha ilk 11 oynarsa kedine gelir yavas yavas piyasa yapar yine ozaman 8-10‘a kadar cikar bundan cok eminim.

Tam PL topcusu kendisi , ben güveniyorum kendisine.
bidahaki sene 28 olacak kimse iyi bonservis vermez bence. benim beklentim kalmadı düzelme ihtimalini çok düşük görüyorum artık.

Ikili forvet degil Bayernde lewa Müller gibi.
Müller serbest dolasiyor sahada o görevi Halil yapacak.
MM den bağımsız olarak, Halil' e tam da böyle bir rol biçiyorum...MM şu anki görüntüsüyle herhangi bir formatta Galatasarayımızın forveti olamayabilir. Bariz defolarını gidermek bir tarafa, daha da geriye gitmiş, mutsuz, özgüvensiz bir hali var maalesef. Bunda kendisinin ve Hocanın ne ölçüde rolü olduğunu önümüzdeki süreçte gözlemlemeye çalışacağım...Kabahati, çokça eleştiriyor olsam da ezbere Hocaya yıkmak kolaycılığına kaçmayacağım; sözkonusu futbolcu, saçma sapan Mısır Liginden ilk kez çıkan, ''Ham'' biri sonuçta...

Mohamed

Kerem - Cicaldau - Berkan - Gedson

Taylan

Van Aanholt - Marcao - Nelsson - Boey

Zaten sağ kanatı hoca gezgin olarak kullanıyor belki bu şekilde denenebilir. Benfica’da sağ da deniyor haberleri yapılıyordu Gedson için

Ozaman Min-Jae Kim Fenerbahceye gider

Bunlar iyice bizim istedigimiz oyunculara sulaniyor.
7 Mio € - Nelssom icin 4 sene‘de ödüyoruz.
Hayirlisi olsun ozaman …

Başkanları 8.25 istiyoruz diye çıkıp açıklama yapıyor. (Direk sözlü şekilde 2 hafta önce)

8.5 teklif ediyor olmaları çok mümkün değil bence.

6.5'a filan satarlar bunu ay sonu.
Değeri toplamda 8.5'u buluyordur ama örnek veriyorum bonuslarla primlerle vs geliyordur o noktaya. Tak diye 8 koymazlar masaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt