Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki beyler size bir soru? Hep genç oyuncu istiyoruz. Ancak tecrübesizlikten doğacak olumsuz sonuçlarda sabrımız olacak mı?
Ben de genç oyuncu taraftarıyım ama olası tecrübe eksikliklerinin doğuracağı başarısızlıklarda sabırlı olabileceğimi düşünüyorum. Ya siz??
Şu an zaten hataları daha çok yaş olarak tecrübeli addedilen oyuncular yapıyor (Muslera, Lyundama, Aytaç,Emre Kılıç,Ömer Bayram vb.) Ancak bizi daha büyük tehlikeler bekliyor bence.Bu genç oyuncuların aşama kaydetmesi, fiziksel-mental gelişim göstermesi ve tempo yapması için çok çalıştırılması gerekiyor.Geri kalan sezonda Taylan haricî (o da başka pozisyonda) gelişim gösteren kaydedeğer bir oyuncu yok.Oyuncularin hepsi geriliyor.Bu şartlarda neyimize güveniyoruz da bu oyuncuları geliştirebileceğimize inanıyoruz ve o kadar yatırım yapıyoruz?Öyle eminim ki şimdi tukaka ilan edilen birçok oyuncu (Lyundama,Diagne,Feguli,Emre Kılıç,Babel vb.) başka takıma gitse göstereceği performans ile yine kendisini bize hayran bırakacaktır.

İyi geceler .Gol atabilecek,attırabilecek adam gelmemiş hala!
Nelson da genç,iyi potansiyel. Gidilen yol güzel ama özellikle o iki yardımcı ile bu çocuklar zor gelişir. En azından evlat olayını bu konuda bırak be hoca.

saygı duyuyorum fikrine ama pl den kimse almaz bu adamı en fazla yedek olarak alırlar. biz fazla büyüttük gözümüzde. belliki sen beğeniyorsun luyindamayı ama ben çevik olmayan ve afrika altyapılı stoperlere karşı hep olumsuzum şahsen.

bende saygi duyuyorum fikrine ama sakatlanmadan 10-12 Mio € diye fiyat biciyordu herkes.
Zaten o levele geri gelse kafadan 8 tabi avrupa sart.

Arsenal Pablo Marí‘e 5 verdi adam anca Brazilyada tutuldu.

Tabi simdi Nelsson‘a 7 veriyorsan ozaman bunu 3.5/4 satacaksin beklemicen, o dogru karar.
Danimarkali Stoper severim Keajer gibi :)

Bizdeyken bizi
FB deyken fb yi
Ben Caner'in sadece Arda ile kavga olayını hatırlıyorum başka da bir şey hatırlayamadım.fb'de ne yaptığı konusunda bilgi sahibi değilim.
Caner kazanmak isteyen kaybetmek istemeyen bir karakter yapısı var sahada bu yüzden agresif olup itici hareketler yapıp küfür de edebiliyor.Tabi ki yapmaması lazım ama bizim oyunculara bakıyorum Ölü toprağı var üstlerinde.İçi geçmiş ömer emre filan oynayacağına en azından sahada isyan edebilen biri oynasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt