Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dennis Man keşke gelse ya. 1 seneliğine bile olsa değer yani.

Lorient maden gibi kulüp. Wissa da muazzam yetenek. yanlışlıkla biz alsak taparlar burada.

bu arada moffi imkansız gibi bir şey. herifte müthiş bi sol ayak var yaw

Hocanin yanlis oldugu aciklamasindan bile belli, böyle motive edemesin oyuncu.
Antrenmanlarda neler yaşadıklarını bizler bilemeyiz. Mesela herif şimdiden ''Ben oldum'' moduna girdi de söylenenleri kaale almıyorsa, suç yine de Hocanın mıdır, yoksa kendisinden hiçbir halt olmaz mı demeliyiz?..

Terimci-AntiTerimci ezberinden gitmemeni öneririm; ben öyle yapsam çok farklı hikayeler döşeyebilir, epeyce de like alırdım...

Ben Caner'in sadece Arda ile kavga olayını hatırlıyorum başka da bir şey hatırlayamadım.fb'de ne yaptığı konusunda bilgi sahibi değilim.
Caner kazanmak isteyen kaybetmek istemeyen bir karakter yapısı var sahada bu yüzden agresif olup itici hareketler yapıp küfür de edebiliyor.Tabi ki yapmaması lazım ama bizim oyunculara bakıyorum Ölü toprağı var üstlerinde.İçi geçmiş ömer emre filan oynayacağına en azından sahada isyan edebilen biri oynasın.
yahu o it bizdeyken onun yüzünden A.Madrid e elendik biz. Neyden bahsediyorsun sen?

Ben Caner'in sadece Arda ile kavga olayını hatırlıyorum başka da bir şey hatırlayamadım.fb'de ne yaptığı konusunda bilgi sahibi değilim.
Caner kazanmak isteyen kaybetmek istemeyen bir karakter yapısı var sahada bu yüzden agresif olup itici hareketler yapıp küfür de edebiliyor.Tabi ki yapmaması lazım ama bizim oyunculara bakıyorum Ölü toprağı var üstlerinde.İçi geçmiş ömer emre filan oynayacağına en azından sahada isyan edebilen biri oynasın.

A.Madrid miydi tam cikaramadim simdi ama Arda'li Keita'li vs.. kadroda elenmemize sebep olmustu lakayitligi yuzunden zaten o mactan sonra baya elestiri almisti. Tam cikaramadim maci, donup bakarim ama cok sevilmedi. Ne bek ne ofansif her ikisenden biraz oyuncu. Kesinlikle uzak durmali bizden ki en az ihtiyacimizin oldugu bolge orasi.

(A.Madrid'mis.)

Antrenmanlarda neler yaşadıklarını bizler bilemeyiz. Mesela herif şimdiden ''Ben oldum'' moduna girdi de söylenenleri kaale almıyorsa, suç yine de Hocanın mıdır, yoksa kendisinden hiçbir halt olmaz mı demeliyiz?..

Terimci-AntiTerimci ezberinden gitmemeni öneririm; ben öyle yapsam çok farklı hikayeler döşeyebilir, epeyce de like alırdım...
Kimseci degilim gercekleri yazarim.

Ömer Bayram kabızı oynayacağına Caner oynasın.Aanholt sakatlansa sol bek yok. Ki bence Aanholt mu daha iyi Caner mi daha iyi tartışılır.İçerideki maçlarda kapanan takımlara karşı ofansif bekle başlarsın ön alana oyunu yıkabilirsin.Elinde Mohammed gibi kafa toplarına çıkıp mermi gibi kafa vuran adam varken Caner biçilmiş kaftan.

Canerden zerre haz etmem ama kadronun bu hali ile bize katkı sağlayacağını düşünüyorum ben de renkdaş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt