Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terem Moffi belcika liginde oynarken Brugge’e karsi Simon Deli’nin icinden gecip guzel bir gol atmisti. O mactan sonra adindan soz ettirmeye devam etti ve 8 milyona fransa ligine transfer olmustu. Lorient satisindan iyi para kazanir.

İmkansız... St. Johnstone maçının daha ilk yarısından boeyi çöp ilan edenler vardı forumda sadece 45 dk da gömdüler üstüne toprak attılar çocuğun 😄
Valla ilk yarı ben de o konuda yanıldım ne yalan söyleyeyim. Sadece umarım ilk maç psikolojisidir dedim.2 yarı iyi oynadı ama kerata.

neyse yönetim bize saplamadan konuya dönelim. Nelsson u aldık herhalde ibo; benim 200 avroyu gönderirsin artık.

11 ban sayısına ulaşmış biri olarak bu mevzuda ustalasmis olduğunu varsayip forum yonetiminin kirmizi çizgisini idrak ettigini dusunerek bende mevzuya son getiriyorum ustat. (Oha lan, bir gurbo olarak kurdugum cumleye bak)

Nedir necidir bu Nelsson? Fenere kadikoyde saplar mi?

caner erkin mi? 150 asist dahi yapacağını bilsem gene istemem valla. hazır gençleşiyoruz o kadar yatırım yapıyoruz bu herifin antrenmanlarda oyunculara bağırıp çağırması, maçta ona buna sövmesi..

bizden uzak allaha yakın olsun aman hocam hiç gerek yok
10 maç oynar, 11. hafta bir şey yaşanır takım içi huzur bırakmazlar. zaten ardası bilmemnesi var daha fazlasına gerek yok

Övdüğüm yok sen öyle anladıysan bilemem.Ancak yarın olur ya Aanholt sakatlanınca Ömer bayram leşini seyredeceğimize Caner'i izlemek daha iyi olur diye düşünüyorum.Ayrıca görünen o ki yabancı sınırıda kalkmayacak.Karakteri yapısı beni ilgilendirmez sahada performans versin yeter.Zaten biz ne çekiyorsak Galatasaray'ın Evladıyım diyen evlatlardan çekiyoruz.
Adam Galatasaray da oynarken fener maç kaybedince üzülüyordum diye açıklama yaptı. Bu adamı alıp ne yapıcaz bir fener maçında satmıyacağının garantisi var mı? İçine siner mi böyle bir adam?

caner erkin mi? 150 asist dahi yapacağını bilsem gene istemem valla. hazır gençleşiyoruz o kadar yatırım yapıyoruz bu herifin antrenmanlarda oyunculara bağırıp çağırması, maçta ona buna sövmesi..

bizden uzak allaha yakın olsun aman hocam hiç gerek yok
10 maç oynar, 11. hafta bir şey yaşanır takım içi huzur bırakmazlar. zaten ardası bilmemnesi var daha fazlasına gerek yok

oynayacağı 1 yıl zaten kime bağırıp sövüyor terim varken zor o iş ömer yerine oynasın işte solda

11 ban sayısına ulaşmış biri olarak bu mevzuda ustalasmis olduğunu varsayip forum yonetiminin kirmizi çizgisini idrak ettigini dusunerek bende mevzuya son getiriyorum ustat. (Oha lan, bir gurbo olarak kurdugum cumleye bak)

Nedir necidir bu Nelsson? Fenere kadikoyde saplar mi?
La fenere sapladık saplayalı dünyanın çivisi çıktı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt