Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam Galatasaray da oynarken fener maç kaybedince üzülüyordum diye açıklama yaptı. Bu adamı alıp ne yapıcaz bir fener maçında satmıyacağının garantisi var mı? İçine siner mi böyle bir adam?
reis saldım ben boşver bize ömer bayram müstehak.Aanholt sakatlanmasın diye her cuma dua ederiz.

Renktas yanlış anlamazsan birşey soracağım; Donnaruma Haziran'da Avrupa Kupası oynarken tatil yapmışmıydı???
Sende yanlis anlamazsan 10 yila yakin bu formayi giymis sayisiz basari kazanmis ve bu basarilarda hep on planda olmus muthis bir karakter iki hatada tefe koyulurmu ?

oynayacağı 1 yıl zaten kime bağırıp sövüyor terim varken zor o iş ömer yerine oynasın işte solda
reis iyi diyorsun güzel diyorsun, caner evet ömer'den fersah fersah daha iyi oyuncu
fakat kötü bir karakter, çok çok kötü bir karakter hemde. vallahi gerek yok bizim gençlerle aynı tesiste aynı havayı solumasın bu adam
gitsin başakşehire takılsın

Robert Muric'in videolarina bakinca senede 12 - 15 gol, 10 asist filan yapiyordur dedim ama en iyi sezonu 30 mac 8 g 7 a ile 2020 2021 sezonu. O lige gore az degil mi? Gerci bu seneye de simdiden 1 g 1 a ile baslamis

Halil kardesim, gec onu.
Tutnamadi bir yerde bizde‘de olmaz anca kendi Liglerinde oynar :)

Yüksek bonservis düşük maaş doğru yöntem bugün Morutan içinde 10 etmez 6-8 eder gibi düşünce var o birkaç milyonu ne sebeple kırıyoruz bilmiyorum da yani adamın potansiyeline inanıyorsan 10'da verirsin. Herkes Porto'yu örnek veriyor tutan 3 transferi varsa tutmayan 10 tane vardır risk almak lazım başka türlü büyüyemezsin.

Alabilir, bu Caner'in yaptigi malligi telafi etmiyor. O kadroda Ujfalusi'de vardi. Zaten canli-kanli izledik. Sorun bunun yaptigi hatalar. Mac icinde birden fazla hemde. Sonra kavga vs.. Uzak dursun.
Yok onun için demedim. Orda elesek herifler kupayı alamiyordu

Ghezzal gibi olur yada Rosier.

Gelirse bize gelir 100% !
1628373576066.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt