- 11 Haziran 2015
- 39.707
- 28.164
- 2.193
Arda Kızıldağ - Oyuncu profili 25/26
Arda Kızıldağ, 27, Türkiye ➤ Gaziantep FK, 2022'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 900 bin € ➤ * 15 Eki 1998, Ankara, Türkiye
bunu alırız benc
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence Nelsson'un gelişi Luyindama'nın gidişini işaret ediyor.Veya ldamanin gidisi
doğru değildir diyemiyorum çünkü terimi hepimiz tanıyoruzRadyo Gol
Giresunspor’un Emre Akbaba’yı kiralamak için yaptığı teklife yönetim olumlu yaklaştı. Ancak Fatih Terim, “Oyun sisteminde Emre önemli bir yer tutuyor.” diyerek transfere onay vermedi.
Reis mevcut form durumlarına bakarsak Diagne ilk 11 çıkar bu takımda şu an bence.Scout forvet alınmayacaksa, Diagne yedek olarak beklesin..
Sağ kanata yabancı alsakta, yerli bir alternativ alınsın ya da Yunus kalsın.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Bir kaç tane böyle yorum gördüm, bilemiyorum açıkçası.
Defansif takımlar için süper diyorlar ama topa sahip olan takımlar için ayni şeyi diyemem falan.
Avrupada iş görür ama ligde biz defans hattını baya yüksek kuruyoruz.
İyiymiş ama 8 milyon çıkış maddesi istiyormuş büyük kulüplere gitme imkanı olsun diye.Şikecilerin aldığı Koreli stoper bize yazılan mı nasıl oyuncu?
Bir kaç tane böyle yorum gördüm, bilemiyorum açıkçası.
Defansif takımlar için süper diyorlar ama topa sahip olan takımlar için ayni şeyi diyemem falan.
Avrupada iş görür ama ligde biz defans hattını baya yüksek kuruyoruz.
Avrupa şampiyonası vardı bir de o çocuk iyi baya güzel yerlere giderBakalim ne olacak.
Adamlar Szalai iyi aldi begeniyorum ama FB gibi abartmiyorum adamlar 20 Mio € diyorlar
Ulan cocuk sadece Türkiye‘de oynadi Avrupa 0.
Kibris var tabi birde
merak ettim onu
Ozan satılacakmış. Bilmiyorum Gedson ile anlaşıldı diye haber okudum. Fener kaynakları Gedson ve Sorloth bitti diyor.Neyle alacaklar? En az 9 milyon aciklari var.
Sosa
Irfan
Ozan
Daha kac tane oyunculari var
Koreliye keşke gelseydi diyosun sonra tecrübe diyosun önerdiğin adam da Mustafi renktas bu gece alkolü biraz çok kaçırdın sanırımSkodran Mustafi var (28) stoper için.
Stoper dedin tecrübeli olur.
Sorloth Southampton'a gidecek gibi ve Gedson imkansız.Ozan satılacakmış. Bilmiyorum Gedson ile anlaşıldı diye haber okudum. Fener kaynakları Gedson ve Sorloth bitti diyor.
İkisini alırlarsa ayvayı yeriz.