Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Johnstone maçı ilk 11'i nasıl olur sizce?

1628381340326.webp

sağ kanatta Emre Kılınç/Sekidika oynayabilir bence artık. Merkezde Aytaç-Taylan-Berkan üçlüsüne gerek yok o kadar, Aytaç gerekirse skoru bulursak 2. yarı girsin oyuna. Zaten 30dk top oynuyoruz onda da Aytaçla iyice yavaşlamaya gerek yok bence.

Emre Kılınç'ı da kanatta görmemiz lazım artık yavaştan, Emre veya Sekidika oynar diye düşünüyorum kanatta. Hatta sağa Sekidika sola Emre'yi atıp, Babel'i daha sonradan da oyuna sokabiliriz bilemedim orasını..

Hani çok üst düzeysindir belli bir sistemin vardır mevcut yapını bir adım daha üstünleştirmek için hem savunması iyi hem çabuk hem oyun kuranı ararsın o doğru olabilir. Bizim şuan ki durumumuz pek buna benzemiyor.

İki stoperimizde temel savunmacılık gerekliliklerini bana göre karşılayamıyorken yeni gelecek stoperin geriden oyun kurması yokmuş gibi düşüncelerle kendimizi boğmanın anlamı yok. Gelen stoperden oyun kurmadan ondan bundan evvel ilk savunmacılık vasfını karşılamasını bekliyorum. İşin ince detay kısmından önce artık temel kısımlarına odaklanmamız lazım. Savunma da artık şu derli toplu görüntüyü verelim yegane önceliğimiz bu olsun.

Gündemki stoper de genç, o da hata yapacaktır muhtemelen. Gerçi Avrupa'lı olmasından dolayı Marcao ve Luyindama'ya göre zihinsel açıdan daha iyidir herhalde. Bilmiyorum belki biraz daha tecrübeli bir stoper alınabilir. 26-30 yaş arası olabilir mesela. Stoperler yaş aldıkça daha da iyi oluyorlar çünkü.

Hani çok üst düzeysindir belli bir sistemin vardır mevcut yapını bir adım daha üstünleştirmek için hem savunması iyi hem çabuk hem oyun kuranı ararsın o doğru olabilir. Bizim şuan ki durumumuz pek buna benzemiyor.

İki stoperimizde temel savunmacılık gerekliliklerini bana göre karşılayamıyorken yeni gelecek stoperin geriden oyun kurması yokmuş gibi düşüncelerle kendimizi boğmanın anlamı yok. Gelen stoperden oyun kurmadan ondan bundan evvel ilk savunmacılık vasfını karşılamasını bekliyorum. İşin ince detay kısmından önce artık temel kısımlarına odaklanmamız lazım. Savunma da artık şu derli toplu görüntüyü verelim yegane önceliğimiz bu olsun.

Savunmacılık gereklilikleri şart zaten ama ayağı da önemli bir kriter. Özellikle bazı anadolu takımlarının karşısında Luyindama ile büyük sıkıntılar yaşadık ara sıra. Marcao'yu kitledikleri zaman Luyindama ile malesef ileri bağlantıyı pek kuramıyorduk bu yüzden Donk çöpüne de bayağı maruz kaldık. Vasat üstü bir ayak yine gerekiyor o noktaya, ince bir detay olduğunu düşünmüyorum o yüzden o noktayı. Bizim gibi mıy mıy, yan pas, geri pas üzerine kurulu bi takımda geri ikilinin ayakları iyi olmalı bence. Yani en azından Luyindama kadar ağır veya beceriksiz olmasınlar o pas alma-verme işlerinde.

Ama Nelsson'un da o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum o noktada. Pozisyon almada çok iyi diyorlar bu bile büyük bir nimet zaten bizim için. En büyük eksikliklerimizden biri buydu bence savunmada.

Nasil alacaklar? 9 milyon aciklari var. Ikisi de en az 25 milyon yapar. 34 milyonu nereden bulacaklar?

9 değil de 5 küsur açık. adam satmadılar. bilmiyorum FFP var mı ama FFP arsa 12 Sorloth 12 Gedson olsa bile 29 eder haklısın imkansız.

Gedsona Ozandan tüm paratı bassalar forvet alamazlar.

Bilmiyorum normalde zor evet.

9 değil de 5 küsur açık. adam satmadılar. bilmiyorum FFP var mı ama FFP arsa 12 Sorloth 12 Gedson olsa bile 29 eder haklısın imkansız.

Gedsona Ozandan tüm paratı bassalar forvet alamazlar.

Bilmiyorum normalde zor evet.
Yeni gelen stoper de en az 4 milyon euro olacakmis

Nzonzi de düşüşteydi. Dünya Kupası'nda as oyuncu da değildi zaten. Seri, Lemina, Nzonzi bunların hepsi kariyer olarak düşüşteydi.

Tabii ki. Öyle olmasa zaten buralarda işleri neydi? Bu tarz oyuncular alacaksan belirli bi sayıda alacaksın. Yani kadroyu böyle başarıya tok isimlerden kurmanın pek bi manası kalmıyor. Araya 2-3 tane serpiştir, ok. Biz abarttık malesef.

Tecrübe mecrübe hiiiiç gerek yok, sokayım tecrübeye satamadıktan sonra. Devir para devri, aç oyuncuları topla topla koy. Aralarına 1-2 tane lider özellikli futbolcu yerleştir yolla sahaya gitsin.

İzquierdooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Gerçi Nzonzi kalsaydı eğer ben iş yapabileceğini düşünüyorum. Lemina'nın sakatlık sorunları vardı. Seri de sistem oyuncusuydu. Favre'nin tempolu takımında parlamıştı ama bizim gibi kaosla oynayan takımlarda iş yapmaz.

bu asyalı gavatın haberleri çıktığı zaman serbest kalma bedeli düşük olacağı için tr'ye sıcak baktığı falan yazıyordu. bizim ligin oyuncuları bunun geldiği ligde ki samet aybaba kılıklı elemanlara benzemez ama Gradel,Nwakaeme,Visca fln bunu bi ters düz etsin görecem o zaman bunun kör gözlerini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt