- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
nelsson geldimi simdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Topla olan ilişkisi Hagi’yi hatırlatıyor.
Bence de böyle olacak ya da Muslera yerine yerli GK alınıp Muhammed devam edecek önde.Muslera
Boey Nelsson Marcao Aanholt
Gedson
Muric Cicaldau Berkan Kerem
Halil
Şahsi fikrim böyle olacak, Gedson olmazsa Dieng, Muric olmazsa başka bir alternatif olur, hoca Mostafa'ya eskisi kadar inanıp güvenmiyor, Halil gelirse onu oynatır, bu takım şampiyon olur diyemem ama gelişime açık bir takım tek eksiği saha içi ve oyun lideri, genç takımlar daima hataya müsait ama keyif veren takımlardır, şampiyon olamaz ama ilk 3'te kalır bu takım, tabi devre arası 2 baba oyuncu alırlar bu gençlerin yanına iş değişebilir, şampiyonluk şansı artabilir de.
1.5 milyon euroya Messi mi isterdinMuriç'i izlemedim ama düşük profil duruyor. Başardığı bir şey yok niye bu kadar yükseldiniz?
Ne diagne ne burak yilmaza gerek yok Halil bize lazimDiagne out- Burak Yılmaz in , olursa nsıl olur?
Halil de gelsin..alayı gelsinNe diagne ne burak yilmaza gerek yok Halil bize lazim
Halil de Mustafa da kadroda olmali ikisi bize lazim genc takim oluyorsak eger bu tarz transferleri surdurmeliyizHalile neden bukadar güveniliyor onu anlamadim? Tamam hareketli ve iyi oyuncu ama ilk 11 icin yeterlimi bilemedim. Bir de satin almaya kalksak bonservizi yüksek olur, kiralik alsak gene seneye forvet arariz yabanci kurali yüzünden. Acaba Terim mustafayi aldirmayip halile mi gömecek parayi?
Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi