Tolga Kara
Tecrübeli Üye
- 21 Mayıs 2013
- 5.854
- 7.470
- 1.843
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
RiPGüne 3 şutla başladım, devamı gelecek, ayağınızı denk alın.
Fatih Hoca'nin kararlarina saygi duyalimNe Jozwiak'ı ya te allam
Ben halile güveniyorum çünkü rakip.savunmayi inanılmaz rahatsız ediyor ve fizik kondisyonunu 90 dakikaya yayabiliyor yaşı genç tek eksiği son vuruşlar zaten eğer onuda hallederse Türk agüero olurHalile neden bukadar güveniliyor onu anlamadim? Tamam hareketli ve iyi oyuncu ama ilk 11 icin yeterlimi bilemedim. Bir de satin almaya kalksak bonservizi yüksek olur, kiralik alsak gene seneye forvet arariz yabanci kurali yüzünden. Acaba Terim mustafayi aldirmayip halile mi gömecek parayi?
Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Barış? Berkan? PVA?Victor kapi gelmeli bugun. Gelmezse o is olmadi demekir. Diger transferler gibi ismi cikipda uzayanlar olmuyor genellikle
Şutlanmaya hazır mısınFatih Hoca'nin kararlarina saygi duyalim
Demek ki sırada kanat transferi var önden ilk yemi atmış yönetim jozwiaki almayız
aha taze duyum
Degilim simdi olmaz plsŞutlanmaya hazır mısın
Bu Muric kim nerden hangi ara çıktı durumu nedir biri aydınlatabilir mi
Kaç gün saplayayım?Degilim simdi olmaz pls
O paraya bırakmaya hazır olsalar adamın uçak bileti bile hazır olurdu bence pek gerçekçi gelmedi açıkçasıRobert Muriç. Hırvat basınında çıktı sanırım. İlgilendiğimizi, kulübünün 1,5 milyon €’ya bırakmaya hazır olduğunu yazdılar.