Ercan Vatansever
Kırmızı Üye
- 31 Ağustos 2010
- 1.912
- 482
- 1.493
nelsson videolarda cok iyi duruyor 1-2 seneden fazla bizde kalmaz 10 bonservis üstü satıs olur gibi duruyor bu adam bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fena gaza geldim
Menajer geliyorIcinden bi ses bugun bisey olmayacak bakin isisnize diyor.
Sakatlanmazsa inşallah luyi gibinelsson videolarda cok iyi duruyor 1-2 seneden fazla bizde kalmaz 10 bonservis üstü satıs olur gibi duruyor bu adam bence
Veteranlar takımı.Beşiktaşın iyi kadrosu oldu. Buna rağmen 3 kulvarda zorlanacaklardır.
Menejer degil futbolcu gelmesi lazim bisey olmasi icin yarin olabilir ama bugun tirtMenajer geliyor
Bugün son maçına çıkıyor Sarı KafamızMenejer degil futbolcu gelmesi lazim bisey olmasi icin yarin olabilir ama bugun tirt
2 senedir idmanlara kimse alınmıyorken idmanlarda kimsenin. Terlemesiğini nereden biliyorsun? Yapılan üç beş idmanın sadece 5 e 2 leri basına açıkken yaptığınız yorumlar biraz saçma oluyor.Takim sahada hazir olursa kondisyon sorunlari olmazsa sacma sapan takimin yarisi sakatlanmazsa bizde ayak tenisi musabakalarini keyiflice izleriz ama sahada yuruyen oyuncular gorunce ayak tensinin gundeme gelmesi gayet dogal
Ben kendi isyerimde ikide bir araya cikip arkadaslarla oyun oynuyorum yaptigim is dogru gittigi surece kimse lafini etmez ama isler kotu gittigi anda bunlar bir bir ortaya dokulur hoca isini yapsin idmanda aci cekeb yorulan yuzlerinden ter izdirap akan adamlar gorelim sonra bunlar sahada basmadik yer birakmasin bizde hocam isini bilir diyelim hakaret asla etmem ama hocanin doneminin bittigi gercek 3 koca senede bir duran top organizasyonu va 5 tane iyi futbol gormedik
Ayak tenisi musabakalarina kim tepki koyduysa dogru yapmis tebrikler kendisine
Ağzına sağlık forumdaki çok bilmişler iyi okusunPara verip aldığımız adam sayısı son 3.5 senede sadece 5.
Nagatomo - Cavanda ile fitledi kendini.
Akbaba - 4 (2 kere ayağı kırıldı, ligdeki en iyi yerliydi gelmeden önce)
Luyindama : 8 (Çapraz bağ koptu üstüne yanlış tedavi uygulandı)
Diagne : 13, üzerine konuşmaya gerek yok.
Marcao : 4, 10 kağıda az denilen noktadayız.
Total 30 m euro falan ediyor.
Ozanla Garryden 20 kazandıysak FT sayesinde, Tudor olsa bunlar çöp olmuştu.
Alınan diğer kiralıkların bedelini zaten kiralık gidenler karşıladı hep, onlara girmiyorum.
Kısacası bonservis konusunda 3.5 sene kendisini fitliyor, Badou gitti yerine kimseyi almadık konusuna girmiyorum. Öyle o kadar adam aldık falan yalan dolan mevzular.
Bu süreçte 14 tane adam kiralamışız, sonrasnda alınan Nagatomo ve Luyindama sadece, kalan 12si ayrılmış alamamışız.
Bedava gelenlere de bakalım :
Kılınç
Kerem
Taylan
Aytaç
Alpaslan
Ömer
Taşdemir
Arda
Jimmy
Şener
Omar
Yedlin
Sekidika
Babel
Falcao
Adem
Okan
Fatih
Bu bedava adamlar yerine daha iyi ve bedava olan adamları alamadık diye suçlama olabilir, o dönemlerde de sorduğumda kimse adam öneremiyordu tabii.
Tek fail hamle Diagne, onda da yönetimin hatası takdir edersiniz ki teknik ekipten fazladır zaten o sarmal gitti sonunda bize Falcao isimli adamı da alırdı, doğru yapılanma olup Gomis yerine biri alınsa bunlar yaşanmayacaktı.
Kısacası transfer konusundaki argümanlarınız boş iş.
Gidin Ömer niye sol bek oynuyor, Arda niye oynuyor diye eleştirin ama hikaye anlatmayın burada. Geçen sene Fener 20 adam alırken biz Eteboyla girdik sezona, balık hafızalı olmayın.
Sari Kafaya cok Gommedik mi Kanat Gedson ve Halile para yeter mi sence?Bugün son maçına çıkıyor Sarı Kafamız