Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Scout Burak Manap: "Nelsson hava toplarında müthiş, yaşına göre çok tecrübeli. Tam bir savunma lideri gibi. Eksik noktası çok hızlı ve seri oyuncular karşısında ağır kalıyor bir anda arkaya adam kaçırabiliyor."

Scout Burak Manap: "Nelsson kendini Galatasaray'da çok geliştirecek."

Scout Burak Manap: "Nelsson'ın ederi bana göre 4.5 milyon."

pek ciddiye alınacak bi adam değil zaten izlememiştir onda da adım kadar eminim o yüzden takmaya grek yok

Transfer donemi bir an önce bitse de kurtulsak artik biraz futbol izlemek istiyoruz bu ne kardesim

Yat kalk transfer transfer yillardir ayni hikayeler karisi gelmiyormus,ucak kalkmiyormus,menejeri havada vurup tavada yiyormus falan yeter da

Genclesiyormusuz ucucakmisiz kacacakmisiz ama sonuc st. johnstone u yenemiyosun
guzel kardesim transfer donemi bitince de futbol izleyebilecegini mi saniyorsun , 3 senedir ne izlediysek aynisinin kahverengisi bizi bekliyor .. bosuna enseyi karartmayalim bence

Scout Burak Manap: "Nelsson hava toplarında müthiş, yaşına göre çok tecrübeli. Tam bir savunma lideri gibi. Eksik noktası çok hızlı ve seri oyuncular karşısında ağır kalıyor bir anda arkaya adam kaçırabiliyor."

Scout Burak Manap: "Nelsson kendini Galatasaray'da çok geliştirecek."

Scout Burak Manap: "Nelsson'ın ederi bana göre 4.5 milyon."

pek ciddiye alınacak bi adam değil zaten izlememiştir onda da adım kadar eminim o yüzden takmaya grek yok
Birkaç gün takip ettim bu herifi, paylaşmaya değer biri değil.

Klasik tartışmalar dışında herkesin hemfikir olduğu yapılanma ve transfer hamleleri şöyle:

1-Artik yaşı geçmiş, maaşı yüksek oyuncular istemiyor ve almıyoruz (+)
2-Sözleşmesi bitmiş Arda,Ömer, Emre Akbaba,Emre Tastemir gibi yerli oyuncular ile gereksiz sözleşme uzattık(-)
3-Yerli kuralı için rotasyonu güçlendirecek ve opsiyon tanıyacak Alparslan, Berkan, Aytaç gibi iyi oyuncular aldık (+)
4-Opsiyonu olmasına rağmen Onyekuru gibi hızlı bir oyuncudan vazgeçip sol kanada ya ortalama altı Barış Alper gibi alt lig oyuncusu aldık (ileride iyi olacak ama hazır hale gelmesi Kerem,Taylan gibi bir seneyi bulur) ya da Babel, Arda gibi yaşlı oyuncuları oraya yazdık. (-)
5-Yerli kaleci konusunda yedek kaleciyi vererek,3.kaleciyi de Avrupa kadrosuna yazmayarak planlama hatası yaptık (-)
6.Artik uzun vadede takıma fayda sağlaması zor Feguli, Falcao gibi oyuncular ile yol ayrımına girdik.(+)
7-Genç ve potansiyelli yeni yabancılar (Cikaldu,Boye, Nelson)ile free ortalama üzeri bir sol beki uygun maaşlara bulduk (Van Anhold)(+)
8-3 resmi maç oynadık,Ş.Ligin'den elenip Avrupa Ligi'n de de elanme eşiğine geldik ve hâlâ sağ kanat ve orta saha transferi yok.Üzerine de haftaya lig başlıyor.Herkesin söylediği gibi bu seneki çizgimizi belki de bu iki transfer belirleyecek (?)
9-Teknik ekipte fizik, kondisyon , taktik ve mental gelişim sağlayacak bir ekip yok.Teknik ekip zayıf (-)
10-Yabancı oyuncu sayısı maalesef belirlenen sayının üzerinde olması(daha gelecek olacak)hatta önümüzdeki sezonlar daha da düşmesi planlanan bir ortamda stratejik yerli defans (Kaan,Ozan,Mert Muldur vb) alamadık (-)

Totalde şu ana kadar 10 üzerinden bir karne verecek olursak 4(+),5(-),1(?) soru işareti duruyor notlar.Eğer o soru işaretini kaldıracak yeterli transferleri yaparsak üzerine de gelecekte yabancı sınırlaması için bir rahatlama olacağı varsayımı ile kanaat notunu da olumlu kullanarak sınıfı geçmiş ve verimli bir transfer sezonu ve planlaması yapmış olacağız.Ancak halihazırda maalesef eksiler (-)fazla ve bu da gösteriyor ki burada yapılan eleştirilerin çoğu haklı.

Rennes, Lens karsisinda alt yapidan 17 yasindaki Ugochukwu’yu oynatiyor. Lens ise fransa ikinci liginden bonservissiz aldigi 19 yasindaki stoper Wooh’u oynatiyor. 16:00’da baslayacak olan maclarda Bordeaux Afrika’dan 300 bin euro’ya aldigi 19 yasindaki Issouf Sissokho ilk 11’de basliyor. Dun Lyon alt yapidan 18 yasindaki stoperi oynatti.

Sans vermek ve sabirli olmak onemli. Nelsson icin mesala eksikleri var diyenleri gordum, 22 yasindaki oyuncunun eksikleri olmayacak da kimin olacak? 5 buyuk ligde oynayan stoperlerin eksikleri yok mu? Onemli olan bu oyunculari gelistirmek ve eksiklerini kapatacak bir oyun oynamak.

hepiniz terime biat edin diyorsun

cümleler hep şöyle

ben de eleştiriyorum ya da lafım düzgün eleştirenlere değil

sonra bakıyorsun taktik desen ona çemkiriyorlar

transfer desen ona da

arda gibi gayet izan dışı olayları söylüyorsun ona da aynı

hepsi bahane

3 senedir olanları onlar da görüyor o yüzden tam savunamıyorlar ama bu utangaç tavırla ona buna saldırıyorlar

ne düşündükleri umurumda değil forum yönetiminin bu konuda bir ceza verecekse de önemli değil

ama yıllardır burada taktik teknik konuştuk ama artık son noktada ardayı transfer ettiren adam üzerinden ahlak dersine kalkışmaları komik

onlara tavsiyem utangaç olmasınlar ona buna bahane bulmasınlar açık açık sahada yaşanan rezaleti savunsunlar ayıp değil sonuçta

C7ReHqI.png
Çok düşünceli gördüm.

Kesin İstanbulu düşünüyordur.

Terim i devamlılık ve eski başarılarından dolayı savunulmasını anlıyorum ama göz var nizam var futbol oynamıyoruz bi sistem oturtmaya çalışıyor ama beceremiyorda nasıl olacak bu sene görürürüz. Bu bir oyun ve insanlar zevk almak için izliyor izlediğinden zevk almayıp eleştiriyosabundan doğal ne var izleyenler ne zevk alıyorda savunuyor merak ediyorum
Bir sistem, pas oyunu olur, hızlıca kaleye inmek olur, defansa otobüs çekmek olur vs.. ne olursa olsun devamlılık olmazsa başarılı olamaz. Şu 2 senede maddi yetersizliklerden, şartlardan dolayı devamlı kirala devamlı kirala, devamlı bir oyuncu sürkilasyinu , anı kurtarabilirsin belki ama devamlılık, dolayısıyla da başarıyı yakalayamazsın hocam. + verim beklediğin futbolcularının da uzun süre sakatlıkları da eklendi buna. Bunlar bahane değil, bunlar gerçekler. Bu şartlardaki bir takımı her sene şampiyonluğa oynatmak zorunda kalmanın verdiği yük, stres hata da yaptırır insana.
Terim değil, bir başka td de olsa , bu şartlar içinde acımasız eleştirilerin doğru olmadığı kanısındayım.
Yeni yeni bonservisiyle gençler gelmeye başladı, bu ve önümüzdeki sene oturaklı bir yapı tamamlanır diye düşünüyorum.
Inşallah herşey istediğimiz gibi olur da kazanan Galatasaray olur.

Kamil haberleri yalan. Adam sol kanat. Bizim sol kanadımızda Barış Alper var Kerem var hatta Arda ve Babel var.

Sağ kanatta da kocaman boşluk var. Kamil Jozwiak SOL KANAT.

Terim Hocam yaşlandı, düşünme fonksiyonları yavaşladı tabi 70e merdiven dayadı. Ama bu kadar yavaşlamamıştır.
Hala ucuyorsundur umarim Çelebi Bey RIP.

cümleler hep şöyle

ben de eleştiriyorum ya da lafım düzgün eleştirenlere değil

sonra bakıyorsun taktik desen ona çemkiriyorlar

transfer desen ona da

arda gibi gayet izan dışı olayları söylüyorsun ona da aynı

hepsi bahane

3 senedir olanları onlar da görüyor o yüzden tam savunamıyorlar ama bu utangaç tavırla ona buna saldırıyorlar

ne düşündükleri umurumda değil forum yönetiminin bu konuda bir ceza verecekse de önemli değil

ama yıllardır burada taktik teknik konuştuk ama artık son noktada ardayı transfer ettiren adam üzerinden ahlak dersine kalkışmaları komik

onlara tavsiyem utangaç olmasınlar ona buna bahane bulmasınlar açık açık sahada yaşanan rezaleti savunsunlar ayıp değil sonuçta
Hayır foruma kuş dadanma olasılığı gerçekten çok düşük, yönetim bir sürü onay alıyor
2 cümle kurduğu için insanlara karakter tahlili yapıyorlar ''hayatta hiç bir şeyden memnun değilmişler vs vs''
Engelle geç, çözüm basit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt