Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çünkü benim umrumda olan Galatasaray. Ama sen anlamazsın
Umrunda olan Galatasaray ise mevcut durumda takımın başında terim var ise ve yeni sezona başlıyorsa ve yeni bir yapılanma denilerek transfer politikası uygulanıyor ise en azından bir bekleyip görmek lazım.. daha baştan her şeyi kötülemek herseyde olayi terime bağlamak takintidan başka bisey değil.. yine aynı başarısızlık ve kötü futbol görürsek sonucta adam akıllı sağlam argümanlarla eleştirip hocanın ciddi anlamda istifasını isteriz..ama sen ve senin gibilerde olan terim kini her yorumunuza sirayet etmiş durumda..mesajlarınızda zaten bu cok acik görünüyor..surekli kendini yenileyen mesajlar..bunu da bizim umurumuzda olan Galatasaray diye maskelemeyin lütfen..

1628426423095.png

Galatasaray'ın yedek kadrosu Beşiktaş'ta ilk 11'i zorlar ama şampiyon bile olamadı. Fatih Terim'i eleştirmek kuş sebebi mi oluyor? Kötü olan herkes eleştirilir. Terimcimbom diye site varsa orada takılmanızı tavsiye ederim. Kimse Galatasaray'dan büyük değildir, olamaz da.
Galatasaray in yedekleri isim olarak besiktasi zorlar performans olarak bitikler feghouli falcao arda emre akbaba bu oyuncularda sadece isim kalmis hocayi elestirmenden bagimsiz soyledim elestirelecek seyler var tabi

Ekli dosyayı görüntüle 133852
Hocam Terim kendi kendine düşman oluşturuyor olabilir sanki biraz.

Şampiyonluk maçında 7-8 beklediğin deli tempo yapman gereken maçta Arda - Akbaba ile başladı maça.Rakibe sorsan hangi hücum ikilisi oynasa daha rahat olur size diye onlarda emin ol Arda ile Akbaba’yı isterlerdi.İkinci yarı sahaya çıkan kadro Ertaç olmasa 7-8 atabilirdi de bu arada.

Son Beşiktaş maçı darmadağın ettin.Bir gol daha atsan averajı alıyorsun geri çekti takımı. Beşiktaş’ın gelmeye dermanı yok.

Johnstone maçında sahada çıkması gereken ilk isim Aytaç. Çıkartmadı adamı. Sürekli kendi ayağına sıkıyor.
Böyle eleştirilere can kurban. Ama düşman olmak ayrı, hele hele buraya gelip bunak , komisyoncu vs yazmak apayrı bir şey be hocam.

Hayır foruma kuş dadanma olasılığı gerçekten çok düşük, yönetim bir sürü onay alıyor
2 cümle kurduğu için insanlara karakter tahlili yapıyorlar ''hayatta hiç bir şeyden memnun değilmişler vs vs''
Engelle geç, çözüm basit.

ben pek kimseyi engellemem onları bilmem ama onun dışında bir de sürekli insanları ihraç etme gayreti var
ben daha terimi savunan ihraç edilsin siteni görmedim ama aksi çok

sorsan bunlar ülkede demokrasi istiyorlardır eminim ama daha şurada iki kelimeye tahammülleri yok

ben böyle bir ifade hiç kullanmadım ama bir adama taktik bilmiyor demek veya antrenmanda takımı iyi çalıştırmıyor demek nasıl hakaret oluyor onu da anlamıyorum

bir diğeri de 40 yıldır bu işle uğraşan adamdan iyi mi bileceksiniz

bu adamların hayatta 4ü yoş bir işi yapan birini eleştirmedikleri kesin midir yani

Terim başarısız olsun diye Galatasaray maç kaybetsin isteyenler olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam.
Terime bende uyuz oluyorum bazen ama başarılı olursa ilk önce ben ovebilirim

Muslerayida seviyorum ama son 3 maçta çok eleştirdim.

Rennes, Lens karsisinda alt yapidan 17 yasindaki Ugochukwu’yu oynatiyor. Lens ise fransa ikinci liginden bonservissiz aldigi 19 yasindaki stoper Wooh’u oynatiyor. 16:00’da baslayacak olan maclarda Bordeaux Afrika’dan 300 bin euro’ya aldigi 19 yasindaki Issouf Sissokho ilk 11’de basliyor. Dun Lyon alt yapidan 18 yasindaki stoperi oynatti.

Sans vermek ve sabirli olmak onemli. Nelsson icin mesala eksikleri var diyenleri gordum, 22 yasindaki oyuncunun eksikleri olmayacak da kimin olacak? 5 buyuk ligde oynayan stoperlerin eksikleri yok mu? Onemli olan bu oyunculari gelistirmek ve eksiklerini kapatacak bir oyun oynamak.
İyi de kardeşim sen 6-7 milyon veriyorsun

ben pek kimseyi engellemem onları bilmem ama onun dışında bir de sürekli insanları ihraç etme gayreti var
ben daha terimi savunan ihraç edilsin siteni görmedim ama aksi çok

sorsan bunlar ülkede demokrasi istiyorlardır eminim ama daha şurada iki kelimeye tahammülleri yok

ben böyle bir ifade hiç kullanmadım ama bir adama taktik bilmiyor demek veya antrenmanda takımı iyi çalıştırmıyor demek nasıl hakaret oluyor onu da anlamıyorum

bir diğeri de 40 yıldır bu işle uğraşan adamdan iyi mi bileceksiniz

bu adamların hayatta 4ü yoş bir işi yapan birini eleştirmedikleri kesin midir yani
Bunak yazılıyor adama bunak , bu hakaret değil mi ? Forumda iki mesajından biri FT'ye sallamak olan birinden bu hakaret içerikli mesajları görmesini beklemek abes zaten. Boşa algı oluşturmaya çalışma yok utangaçmışız da taktik konuşanlara çemkiriyormuşuz da , kim teknik taktik konuşmuş da tepki göstermişiz ?

Galatasaray'ın yedek kadrosu Beşiktaş'ta ilk 11'i zorlar ama şampiyon bile olamadı. Fatih Terim'i eleştirmek kuş sebebi mi oluyor? Kötü olan herkes eleştirilir. Terimcimbom diye site varsa orada takılmanızı tavsiye ederim. Kimse Galatasaray'dan büyük değildir, olamaz da.
Eleştiri ayrı, baş üstüne. Yalnız bu kulübün yaşayan en büyük efsanesine bu forumda alenen hakaret ediliyorsa ben bunda bir kasıt ararım kusura bakmayın. Kimsenin özelinde de konuşmuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt