- 1 Haziran 2015
- 27.758
- 19.296
- 2.148
evet, onları da iyi kadrosu var. ama arka tarafları biraz sıkıntılı gibi.Trabzon daha favori ligde fenerden
hücum hatları bizden önde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet, onları da iyi kadrosu var. ama arka tarafları biraz sıkıntılı gibi.Trabzon daha favori ligde fenerden
sağ kanat haricinde mi diyorsun üstat
olabilir ama o durumda babel fazlalık konumuna düşüyor. onu da uğurlamak gerekir bir şekilde.
Ekli dosyayı görüntüle 133873
muslera ve pva'yı sayma maaş dengeleri mükemmel derecede, sağ kanat için böyle max 1.5m kazanacak bi oyuncu alınsa herşey gayet iyi olur
şu kadro şampiyon olsun çok rahat pazarlanır çoğu oyuncu
o zor iste
oyuncu pazarlamak lazim, dogru menejerlere calismak lazim
biz oyuncu falan satamiyiz
günlük en fazla ne kadar like atılıor onu çözmeye çalışıyorRenktaş beklentin nedir benden @Doruk Ata TANRIVERDİ
Sen o hakaret edenlerden değilsen üstüne alınma, benim nerede durdgumu düşüncemi nereden biliyorsun ki siz diye hemen yaftaliyorsun, güzel futbol herkes ister , ama şu netki terim eskidi eskisi gibi değil vs doğrudur, ancak taraftar profili de Türkiye'nin bozuk düzeni gibi daha rezil ötesi. Bu taraftar bu insan profiline Hagi yi getir çöp der Messi geir vitaminsiz der. Mancini ye reijkaarda neler denildiğini unutmadık. İstemekle olsa sadece ama SİZ sorunu teke indirmekte gayretlisiniz. Terim gitsin kalsın değişsin iyidir kötüdür onunla alakalı değil postumun amacı, muhtemeldir ki seninle de aynı gorusteyim çoğu yerde ama böyle hakaret böyle düşük profillik olmazYanlis biz hakaret etmeden elestiriyoruz ben 96 2000 yasamis biriyim katkilarini asla inkar etmem ama bitti artik
Burda terimi savunanlar ile iktidari savunanlar ayni kategoride benim icin ikiside basarisiz ikiside eski basarilarin ekmegini yiyor ikiside tukenmis biliyorum sizin isinizde zor ortada savunulacak tek birsey yok 3 senede alinan tonla adam sifir basari her yonetimle kavga taraftara sitem evlatlarina tek kelime yok sistem yok taktik yok iyi futbol yok hepsini gectim tac atamayan adamlar takimda bir tane duran top organizasyonu yok kondisyon yok
Neyi nasil savunacaksin maalesef insanlar uyandi ben sampiyonluk istiyorum ama iyi futbolda istiyorum oyle rakip kotu diye sampiyon olup poz vermekle olmuyor iyi futbol oynatamiyorsan oynatacak olani getiririz nokta
Bu ligde sıkıntı olmaz defansları. Değerlendiren çok az takım varevet, onları da iyi kadrosu var. ama arka tarafları biraz sıkıntılı gibi.
hücum hatları bizden önde.
Haber gercek olabilir veya olmayabilir. Mohamed'e olan tavrina ve soylemlerine hepimiz sahit olduk. Diagne ve Falcao yüzünden yasadigimiz ekonomik sorunlar da ortada. Bu oyuncuları elden bile cikaramiyoruz, birakin zararı kurtarmayi. Yani bu haber ozelinde haberin dogru veya yalan olmasi yukarida saydigim somut gercekleri değiştirmiyor. Ne Mohamed'i begeniyor, ne Diagne'yi ne de Falcao'yu.Ya haber gerçek değilse?
Bu attığın iftira ne olacak, senin suçun olmayacak banane haberden mi diyeceksin?
Her şeyde yalan yazdığı iddia edilen bu medyaya FT ile ilgili özellikle de olumsuz haberlerde neden bu kadar doğruymuş gibi yaklaşılıyor?
GSC Halkını kandırmaya çalışmak ha
Ben aldirdim.Diagne ve Falcao’yu FT aldırdı değil mi?
Kahkaha gifi bıraktım sayalım buraya
umut taciri değilim konunun kırmızısıyla başlığını dahi hazırladımGSC Halkını kandırmaya çalışmak ha
Falcao ve Diagne Terim'e yazmaz, sabaha kadar yazar de ben de sabaha kadar yazmaz derim. İkisini ben de beğenmiyorum. MM'den vazgeçtiğine de ihtimal vermiyorum.Haber gercek olabilir veya olmayabilir. Mohamed'e olan tavrina ve soylemlerine hepimiz sahit olduk. Diagne ve Falcao yüzünden yasadigimiz ekonomik sorunlar da ortada. Bu oyuncuları elden bile cikaramiyoruz, birakin zararı kurtarmayi. Yani bu haber ozelinde haberin dogru veya yalan olmasi yukarida saydigim somut gercekleri değiştirmiyor. Ne Mohamed'i begeniyor, ne Diagne'yi ne de Falcao'yu.