Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerde irfan, mesut, hakan, pelkas, zajc, sosa, dan en az 3 unu göndermezse değil şampiyonluğu devre arasini göremez ne TD ne koç. Aynı mevkide bu kadar papaz futbolcuyu hiç bir takim kaldıramaz.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mostafa mohamed'de bizim oyuncumuz değil ki zaten hali hazırda. daha almadık adamı, daha iyisi isteniyorsa bu kötü bir şey değil bence. mohamed'e de yarar bu durum hatta rekabet olsun biraz o mevkide. halil-mohamed rekabeti yeterli olmayabilir, halil'i en çok yukarı taşıyacak şey şu 3 yerli kuralı.

doğru bir rekabet lazım ileri uca. 1-2m civarı kelepir bir golcüde alınabilir yani zararı olmaz veya genç bi eleman alınır ucuza denenir, kanat alınır zaman zaman orda oynar sakatlık vs durumuna göre

Terim'e cephelenenlerdenim ben de ama şu forumda yazılanları okuyunca terim'in yaninda olmamak mumkun gorunmuyor
Falcao'yu Terim istemedi diye demedigimizi birakmamistik burada, Diagne konusunda da keza öyle o dönemki yönetime yazar bu
Falcao ve Diagne uzerinden Terim'e yüklenmek abesle istigaldir acikcasi, daha guzel argumanlar var

Adminler size sesleniyorum !!!
Yayınlanmaz zaten bu mesajım ancak yine de yazayım.
Attığım mesajların 1 saat gibi uzun bir sürede onaya kalması sizlerin bazı biz Galatasaray taraftarına , başka takım taraftarı gibi bakmasının sonucudur.
Öncelikle yazıklar olsun
Allah'a şükür Galatasaraylıyım
Benim Galatasaraylılığım sizin onayınıza kalmadı sevgili Adminler!
Saygı değer renktaşlarım hepinize saygılarımı sunuyorum ...
Bu Adminlerin demokratik olduğuna inanmıyorum ...

CPH1979 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bunlar hep @danyal artemisin oyunları

Corneliusu alırsa ts olur

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cornelius da balon.Elmannder ya da Sorloth benzeri mobil bir santrafor değil aksine statik, ağar ve yeteneği kısıtlı düz bir forvet.Djanini daha efektif ve faydalı olacaktır yine Trabzonspor'da.Ancak baskı kurarken oyun rakip yarı alanda sıkıştığı anda kenar ortalarında kafa golü atacak, yüksek topu indirecek yedek bir santrafor olur diye düşünüyorum.Trabzon'un iyi olması forvet oyuncularından bağımsız takım olarak organize bir yapıya sahip olmalarından kaynaklanıyor.Benim bu yıl için halihazırda lig için favorim Trabzonspor ancak çok gol atacak bir golcüleri olmayacak, gol yükü özellikle forvet arkası Nwakeme,Gervino,Bakesetas,Hamsik, Abdulkadir gibi orta saha oyuncularında olacak, üzerine defans bölgesindeki Hugo ve Peres de yine gole katkı verecektir.

Falcao ve Diagne Terim'e yazmaz, sabaha kadar yazar de ben de sabaha kadar yazmaz derim. İkisini ben de beğenmiyorum. MM'den vazgeçtiğine de ihtimal vermiyorum.

Probleminiz Falcao ve Diagne'nin gidecek olması mı anlayamadım?
falcao nasıl terime yazmıyor ustad. adamın istiyorum diye açıklaması var

diagne için de geçen gün iyiki almışız dedi.

8 yabancı hakkının 5 tanesini defansa harcamak baya sıkıntılı olacak orta saha ve kanat için 2 yabancı oyuncu alırsak bile ligde hepsini oynatmamız mümkün değil hep 1 tane isim dışarıda kalacak konumda olacak gibi. Defansta da oynatabileceğimiz yerli az en fazla Alpaslan ve Ömer ama ikisi de yeterli değil.

Son düzenleme:
Ya haber gerçek değilse?

Bu attığın iftira ne olacak, senin suçun olmayacak banane haberden mi diyeceksin?

Her şeyde yalan yazdığı iddia edilen bu medyaya FT ile ilgili özellikle de olumsuz haberlerde neden bu kadar doğruymuş gibi yaklaşılıyor?
Cunku buraya gelip mesaj yazan bazı üyeler sadece anti terim motivasyonu ile yazıyorlar..kin böyle bir şey..yalan dolan iftira onemli degil kinlerini gütsünler yeter..bir mesajında sen belirttin renktaş.. bu tarz kişiler içten içe basarizligi istiyorlar ben demiştim demek için..yaptıklarını da eleştiri sanıyorlar..yazık..

Para kokusu aldılar, yalnız o çocuk iyi ilk 11 de 90 dk falan bilmem topçudan hepimiz anlarız aslında, o çocuk yetenek belli burada iki şey düşünülebilir o para eder mi yada indirim alınabilir mi, yetenekli ama bizim takıma ve lige uygun mu onu daha iyi bilen kendine güvenenler yazsın. Ama takımda ince gören yok alayı kalas olan bu takımda parlar o çocuk.
Çocuk iyi iyide bunlara elini veren kolunu kaptırır ne acayip adamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt