Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim'in falcao ile alakali aciklamasi

"Şimdi arkadaşlar, daha tabii konu hep Falcao. Ben başka şeyler söylemek istiyorum. Başkan, yönetim kurulu, bu işte yetkili arkadaşlarımızın elinden gelen her şeyi yaptığını görüyorum. Fakat, bazen olmuyor. Olmamasının en başta UEFA sebebi var. "UEFA'nın yaptırımları arasında, kendinize bu ligde istediğiniz gibi bir şey yapmanız mümkün değil. Canınızı yakıyorlar canınız acıyor. Kulübün ekonomik durumu nedir, dengeler ne olacak. Galatasaray'ın bugününü yarınını düşünüyoruz. Bütün kulüplerimiz bankaların önünde. Ekonomik olarak iyi değil kulüplerimiz. Bu işin böyle gitmeyeceğini hep söylüyorum. Zaten makas açılmış vaziyette. Ben böyle söylediğim zaman, Galatasaray'ın geleceğine dikkat etmek lazım. Bu benim için çok önemli."

Maaliyeti yüzünden gelmesini istemiyordu hoca, buradan hocaya vurmayiniz ltfn

Terim'in falcao ile alakali aciklamasi

"Şimdi arkadaşlar, daha tabii konu hep Falcao. Ben başka şeyler söylemek istiyorum. Başkan, yönetim kurulu, bu işte yetkili arkadaşlarımızın elinden gelen her şeyi yaptığını görüyorum. Fakat, bazen olmuyor. Olmamasının en başta UEFA sebebi var. "UEFA'nın yaptırımları arasında, kendinize bu ligde istediğiniz gibi bir şey yapmanız mümkün değil. Canınızı yakıyorlar canınız acıyor. Kulübün ekonomik durumu nedir, dengeler ne olacak. Galatasaray'ın bugününü yarınını düşünüyoruz. Bütün kulüplerimiz bankaların önünde. Ekonomik olarak iyi değil kulüplerimiz. Bu işin böyle gitmeyeceğini hep söylüyorum. Zaten makas açılmış vaziyette. Ben böyle söylediğim zaman, Galatasaray'ın geleceğine dikkat etmek lazım. Bu benim için çok önemli."

Maaliyeti yüzünden gelmesini istemiyordu hoca, buradan hocaya vurmayiniz ltfn
Üstüne bir de Falcao'dan önce bir stoper daha alabilir miyiz, onu düşünüyorum ben demişti.

Diagne'den önce Alan, Modeste, Pato, Tetteh ve kim bilir daha kaç tane adamın listesini verdi. Alsalardı ya, son 3 gün kala kimseyi alamayıp K. Paşa'nın kucağına atlayan yönetime tek laf etmezsin ama değil mi?

Ya Diagne'yi alacağız ya da 6 ay daha forvetsiz oynayacağız diyen yönetim değil de ilk yarıda 20 gol atan ve başka da bir tercih şansı olmayan adama onay verince hoca mı suçlu oluyor şimdi?

Falcao için de ben Falcao'dan önce 1 stoper daha alabilir miyiz onu düşünüyorum demedi mi canlı yayında? Siz varya böyle açık açık yalan söylemeyi huy edinmişsiniz ama millet balık hafızalı değil. Yemezler yani böyle ucuz numaraları.
Önceki bir mesajımda tam da bu isimleri vererek, niye hiç alınması prosedür ve maliyet bakımından zor olmayacak isimleri istemediğini sormuştum; adeta yönetime garezi varmışçasına transfer talepleriydi bunlar?..Tetteh talebi ise öve öve bir hal olduğu scout ekibinin yeterliliği konusunda bir fikir veriyor; kulübü 8 yerine 5 istese alınacaktı, doğru tercih olmayacağını o zaman da söylemiştik, şu an bulunduğu yer ortada...

Herifi aldık içimizde patladı, 3-4 milyon veren bir enayi bekliyoruz mu diyecekti. :D

tamam iyiki almışız şampiyon olduk diyor. falcao nasıl terime yazmıyor onu anlamadım.

bu hocanın kaçıncı yılı bilmiyorum 4 sanırım. aldığı da sattığı da kendisine yazar. öncelikleri alınmamıştır denilir onu anlarım. ama hocaya yazmayacak transfer yok. başarılı başarısız hepsi kendi elemanları. Bugün geldiğimiz noktada sanırım Fegh dışında hepsi kendi zamanında alındı. bitik arda dahil

Est. sen kimsin ki aldırasın.

Doğrusu Falcao’yu aponun fotoğrafı ve taraftarın baskısı aldırdı.

Diagne zamanında transfer tahtası düşmüştü internete orda Diagne yoktu bile, görüşülen isimler alınamadı apo son gün ya diagne ya hiç konumuna getirdi olayı böyle olunca şampiyonluğa oynayan takım yarım devre daha santrfor olmadan devam edemezdi bunları hatırlamakta fayda var

Çocuk iyi iyide bunlara elini veren kolunu kaptırır ne acayip adamlar
Bunlar ucuza bırakır bence yani 7-8 bandına, hata da bizde sen cical a 6,5 verirsen ve bu çocuğu istersen olacağı bu her haliyle daha iyi duruyor teknik açıdan. İlk bunu al 7-8 e sonra alacaksan cicali al. Şimdi 7 de stopere verdik bizde de gariplik var be renktaş

tamam iyiki almışız şampiyon olduk diyor. falcao nasıl terime yazmıyor onu anlamadım.

bu hocanın kaçıncı yılı bilmiyorum 4 sanırım. aldığı da sattığı da kendisine yazar. öncelikleri alınmamıştır denilir onu anlarım. ama hocaya yazmayacak transfer yok. başarılı başarısız hepsi kendi elemanları. Bugün geldiğimiz noktada sanırım Fegh dışında hepsi kendi zamanında alındı. bitik arda dahil
Diagne ve Falcao konusunda katılmıyorum, sebeplerini de elli sefer konuştuk zaten.

Falcao ve Diagne Terim'e yazmaz, sabaha kadar yazar de ben de sabaha kadar yazmaz derim. İkisini ben de beğenmiyorum. MM'den vazgeçtiğine de ihtimal vermiyorum.

Probleminiz Falcao ve Diagne'nin gidecek olması mı anlayamadım?
Yok aksine gitmelerini istiyorum. FT doneminde alinmis ve kulübümüzü buyuk zarara ugratmis diger oyuncular gibi.

Luyindama 8m, Diagne 13m, Falcao'su Babel'i ve digerleri. Simdi yerlerine bir o kadar para harciyoruz mecburen. Bu rezaletin sorumlulugunu da birileri ustlenmek zorunda. Eger gs ulkedeki diğer kurum ve kuruluslar gibi curumediyse. Bu sorumlulugu ustlenmesi gereken kisiler piskin piskin sozler soyler, davranislarda bulunursa buna tepki olmasi cok dogal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt