Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim'e cephelenenlerdenim ben de ama şu forumda yazılanları okuyunca terim'in yaninda olmamak mumkun gorunmuyor
Falcao'yu Terim istemedi diye demedigimizi birakmamistik burada, Diagne konusunda da keza öyle o dönemki yönetime yazar bu
Falcao ve Diagne uzerinden Terim'e yüklenmek abesle istigaldir acikcasi, daha guzel argumanlar var
İmza. Bu transferler terimin değil ama takımın kondisyonu oyuncuların yaşadığı form düşüklüğü ve hala anlayamadığımız taktik saplantısı 4231, birde onu da oynayamıyoruz aslında. En azından hem haklı hem yapıcı eleştri

Est. sen kimsin ki aldırasın.

Doğrusu Falcao’yu aponun fotoğrafı ve taraftarın baskısı aldırdı.

Diagne zamanında transfer tahtası düşmüştü internete orda Diagne yoktu bile, görüşülen isimler alınamadı apo son gün ya diagne ya hiç konumuna getirdi olayı böyle olunca şampiyonluğa oynayan takım yarım devre daha santrfor olmadan devam edemezdi bunları hatırlamakta fayda var
FT nedense hicbir kotu transferi aldirmamis oluyor. Allah allah. Taraftar aldiriyor, x sahis aldiriyor, yoldan gecen adam aldiriyor, o oluyor bu oluyor deprem oluyor sel oluyor gokten oyuncu geliyor. FT'nin haberi bile yok. Bu artik patolojik boyutta bir savunma mekanizmasi.

Falcao'yu taraftar getirtti abi ya diğer yönetim-hoca vs görüşlerine ben pek katılmıyorum. O taraftarlara bende dahil olmak üzere o dönem çok ama çok istemiştim kendisini çünkü çok sevdiğim bir futbolcuydu Falcao. Ve Ligue 1'de de fena bir performansı yoktu. 40 golü olan Monaco'nun 20 golünü falan Falcao üstleniyordu sanırım son zamanlarda, yanlışsam düzeltin.

O yüzden Falcao transferinde illa bir suçlu arıyorsanız bence en üste taraftar ve oluşturduğu mükemmel baskıyı koymalısınız. Yönetim o süreci daha iyi yönetebilir miydi? Evet yönetilebilirdi. Ama taraftarlar olarak çok abarttık.

Bunlar ucuza bırakır bence yani 7-8 bandına, hata da bizde sen cical a 6,5 verirsen ve bu çocuğu istersen olacağı bu her haliyle daha iyi duruyor teknik açıdan. İlk bunu al 7-8 e sonra alacaksan cicali al. Şimdi 7 de stopere verdik bizde de gariplik var be renktaş
Ben morutana ilgimiz olduğunu düşünmüyorum zaten başkanda öyle söyledi evet hoca beğeniyor ancak menajer ve becalinin kendi kendine gelin güvey olması. .. Cicaya gelince bizim ödemeleri taksitlere bölüyor olmamız fiyatı arttırıyor. Değip değmeyeceğini zamanla göreceğiz. Stopere ödenecek parayada takılmıyorum şu açıdan çünkü zaten ful bütün ödemelerimizi evkurdan eşya alır gibi takside bağladığımızdan gereken harcama orta saha ve kanat içinde yapılacaktır. Yani hayırlısı olsun ya inşallah doğru takviyeleri yaparız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt