Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla bana öyle geliyor renktaş sence öyle değil mi? fb bi tane düzgün kanat alsa onların da gerisinde oluruz bence, koreli stoper yanında szalai falan iyi defans.
Fenerbahçe'nin hazırlık maçlarını hiç izlediniz mi? Sorunları çok daha farklı ve büyük. Üçlüye uygun kenar oyuncuları yok. Kiev maçının tamamını bir yerden bulursanız izleyin. Üçlü defans hattını orta sahada kurup ofsayt taktiği denediler ciddi ciddi. Kenar oyuncuları top rakipteyken arkayı beşleyemediği için üçlünün arasında ciddi boşluklar oluşuyor. Kiev çok fazla pozisyon buldu bu şekilde, hızlı oynasalar ve pozisyonları bitirebilselerdi çok rahat 4-5 gol daha atarlardı. Szalai üçlü oynamaya yatkın değil gibi görünüyor, en azından üçlünün ortasındayken. Eksiklerini giderseler bile bu oyuna alışına kadar sezonu harcayabilirler. Bizim bir kanat ve net orta saha transferimizden sonra diğer takımlara bakmamıza gerek yok bence. Beşiktaş'ın hala forveti yok. Sendeleye sendeleye son düzlükte şampiyon oluyorduk geçen sezon. Uçan kaçan Beşiktaş'ın çıktığı şampiyonluk maçında 3 tane attık ki bence o maç fazlasını zorlayıp işi bitirebilirdik. Rakipleri abarttığınızı düşünüyorum.

1628438038782.webp

Sonra ben burda kendini Galatasaray'lı gösteren kuş için NKFBVAS diyince suçlu oluyorum.

Yanlış anlama olmasın sadece burdakiler için diyorum. Onların ben ta AGS.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Fark etmez. Ersin, zamanında BJK lı Fevzi' nin yaptığı gibi kale direğine kafa atacak durumlara düşecek kadar yetersiz biri, Utku ondan beter. Bu hamleyle, kale için diğer rakiplerinden geri kalmamış olurlar...
bjknin defansi + kalecisi halen bok. larin one season wondermi degil mi bakacagiz. nkodou da bal yapmayan ari. bjkyi kurtaran:

ghezzal,abou,josef oldu. hele duran toplar iste

*Şuana kadar ki hazırlık ve Avrupa maçlarında berbattık,
*Geçen senenin en iyi oyuncusunu alamadık(Gedson),
*Geçen senenin en hızlı kanat oyuncumuzu kaybettik(Onyekuru),
*Elimizdeki maliyeti yüksek ve katkı alamadığımız adamları gönderemedik,
*6.5€ adını ilk defa duyduğumuz adama verdik,
*Seçimden önce 5-10 gün diye atılıp tutulduğunu anladık,
*Tff yi ibra ettik onlarda nazire yapar gibi Oğulcan'a lisans vermedi, sadece lafta konuşup durduk,
*Potansiyelli olduğu iddia edilen ama adını sanını ilk defa duyduğumuz adamlara 7-10€ arası paralar vereceğiz gibi duruyor,
*Bu verilen paralar tutmadığı takdir de hamle şansımızı ortadan kaldıracak ffp ye gireceğiz yine,

Türkiye ligi oyuncu yetiştirme konusunda her zaman yanlış adres, baskının üst düzeyde olduğu, medyanın her fırsatı kolladığı fanatizmin doruklarda yaşandığı tabela taraftarı olan bu ligde oyuncu yetiştirilmez,

Son Şampiyon 8jk en önemli isimleri: Aboubakar Ghezzal Atiba Josef Atiba Wellington Rosier
Başakcity: Visca DembaBa Clichy Skrtel Epureaunu Aleksic İrfan Topal
GALATASARAY Feghouli Fernando Mariano Muslera Belhanda Eren Selçuk Diagne Marcao Nagatomo
GALATASARAY Gomis Maicon Rodrigues Feghouli Fernando Mariano Muslera Belhanda Selçuk Badou

Diye devam eder, kaç tane genç oyuncu baş rol oynamış tabi ki iyi oynayanlar olur sivrilenler olur ama etrafındaki kaliteli tecrübeli isimlerle, full gençleşmeye şahsen karşıyım Marcao'yu parlatacaksan yanına Ujfa gibi Song gibi, Pope gibi adam koyman lazım, Berkan Taylan parlatacaksan yanlarına Sneijder Melo gibi bir tane koyacaksın, 2 tane genç hareketli kanat forvetle oynayacaksan Gomis Drogba gibi bir santrafor koyacaksın, takıma 3-4 general alır etrafını süslersin ama tüm takım genç olsun her şey iyi olacak hayal ! 97-00 arası Hagi Pope Taffarel gibi generallerin vardı tuttu neden her zaman sahaya müdahale eden isyanı başlatan takımı yöneten Hagi başta olmak üzere isimlerin vardı, şuan takım biraz dağılsa kim toparlayacak ? Hakeme itiraz edecek adamın yok belki Muslera oda kaleden gelince cart sarı kart, beklentiyi ben yükseltmedim başkan yükseltti ama sene sonu bu kafayla şuana kadar ki hamlelerle hüsran olacak, inşallah yanılırım hepimizin ortak temennisi GALATASARAY.
Tecrübe sadece yaşla mı oluyormuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt