Metin Bakırören
Aslan Üye
- 12 Haziran 2018
- 7.727
- 4.370
- 778
3 dediğin zaman
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir de ben demiştim demek için 1 hatasını beklerler. Alınan oyuncu 10 maç süper oynar 1 maçta hata yapar hemen damlarlar ben demiştim demek için.Şu inş yanılırım da iyi moda oldu ha dibine kadar göm göm, sonra inş yanılırım.
Yanılınca da dediklerini hiç söylememiş gibi davranırlar.
Onlar talisca etkisi bekliyorlar abu akar değil. Tabata etkisi olursa çok üzülürler ama..bjk teixierayi aldı diyelim aboubakarin vereceği katkıyı muhtemelen kimseden alamayacaklar ..bjk en iyi ihtimalle geçen seneki gücünde olur..Biz yeni sağ bek sol bek stoper 2 orta saha muhtemelen 1 kanat oyuncusuyla sezona gireceğiz..Üstüne gedson ve halil de gelirse çok daha iyi bir kadromuz olacak geçen yıldan..
Aynı kadroyu koruyan bjk sadece 2 golle şampiyon oldu şikeli Hatay maçı sayesinde ..Biz çok daha iyi takviyelerle sezona başlıyoruz..Kağıt üstündeki kadrolara bakıp da bjk daha güçlü demek de güzel kafaymis cidden açık ve net biz daha iyiyiz bjkyi gecemiyorsak hesabını teknik ekibe sormak gerekir ...
Şu kurduğumuz (veya kuracağımız diyeyim) kadro ligde rahatlıkla şampiyonluğa oynamalidir
90.dk elveda icin sanirimnelsson giriyor
Onlar talisca etkisi bekliyorlar abu akar değil. Tabata etkisi olursa çok üzülürler ama..