- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.906
- 3.683
kestane mod emreSen elinden geleni yaptın reyz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kestane mod emreSen elinden geleni yaptın reyz
İsim alalım.
Olsun kardeşim,'kirmizilari hazırladım dediğinde' merak etmiştim, gerçekten hazırlamışsın.Eline sağlık.başaramadık![]()
ben hatırlıyorum sanki baya eski amaBen hiç hatırlamıyorum. Alt yapıda efesdeydi. Liseyide çavuşoğlunda okumuştu.
kerem tunçerilik hazırlık olmuşOlsun kardeşim,'kirmizilari hazırladım dediğinde' merak etmiştim, gerçekten hazırlamışsın.Eline sağlık.![]()
evetVictoru niye 89da soktular simdi? Veda etsin diyemi acaba?
Valla bana öyle geliyor renktaş sence öyle değil mi? fb bi tane düzgün kanat alsa onların da gerisinde oluruz bence, koreli stoper yanında szalai falan iyi defans.
Vay kestane vaykestane mod emre
Melo Sneijder bize 30+ da gelmedi ama kariyerleri girdikleri savaşlar belli, sen gider 26-27 yaşında ama şampiyonluk kazanmış kendini kanıtlamış büyük maçlar oynamış adam alırsın eyvallah, aldıklarımız ve alacağımız iddia edilenlerin hangisinde lider özelliği var ? Cicaldau Boey Bay Kerem Taylan Berkan vs hepsi seviye atlama ihtimali olan oyuncular ama yanlarına general şart yaşın önemi yok ama tecrübe ve lider oyuncu hatta yönlendirici şart.Tecrübe sadece yaşla mı oluyormuş.
Kim bu hatun?