Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.308
- 60.167
- 3.473
k.paşanın 20 yaşındaki sportif direktörü FM oynuyor resmen çok acayip
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cinsiyetçi yaklaşımdan uzak duralımBarcelona bayan takimi baski yese bile kaleciye donmuyor bizimkilere su maci izletsinler kadinlar kadar futbol bilgileri yok bizim topcularin
ne kadar cinsiyetçi bir canlı yorumuBarcelona bayan takimi baski yese bile kaleciye donmuyor bizimkilere su maci izletsinler kadinlar kadar futbol bilgileri yok bizim topcularin
Yarın ofise model giriş yapıyoruz;Çok iş birikti Onur çok, yarın stres gerilim sinir dolu bi gün olacak
forvete 8 verip sağ kanat almayacaz mıBopenza 8
Gedson 2 kira 8
Halil 2 kira 5-6
muhammed i severim ama onu kesecek forvette almak lazım 7 pasdan dışarı vurmaya en azından
birde türk sağlam kaleci
5 transfer :-(
Neden kadinlarin dunya uzerindeki futbola ilgisi erkeklere gore cok cok azdir nasil altyapi egitimi almislarsa bizim takimdan daha bilincli oynuyorlar diyorum pozitif ayrimcilik yapiyorum kadinlara bunda ne varCinsiyetçi yaklaşımdan uzak duralım
Çevir kazı yanmasinNeden kadinlarin dunya uzerindeki futbola ilgisi erkeklere gore cok cok azdir nasil altyapi egitimi almislarsa bizim takimdan daha bilincli oynuyorlar diyorum pozitif ayrimcilik yapiyorum kadinlara bunda ne var
Dünyadaki kadınlar dersen yanlış olur. Bugün Zambiya gibi haritada yerini bile göstermekte zorluk çekeceğimiz ülkenin kadın milli futbol takımı var ama bizim yok mesela. Türkiye'de kadınların ilgisini çekmiyor olabilir ama genelleme yanlış olur.Neden kadinlarin dunya uzerindeki futbola ilgisi erkeklere gore cok cok azdir nasil altyapi egitimi almislarsa bizim takimdan daha bilincli oynuyorlar diyorum pozitif ayrimcilik yapiyorum kadinlara bunda ne var
Berkana o kadar yatırım yapıldı ayrıca iyi bir Taylan var. Bu ekonomi de 2 orta saha almak acayip lüks olur. Gedson yeterli fazlasıyla. Bir de sağ kanat alalim. Halil de forvette ayrılanlara göre.Stoper konusunu Nelsson ile hallettik sayalım.. . Gedson, Morutan, Aliou Dieng ve Halil.... 4 hedef oyuncumuz bunlardır inşallah.
Ferroya gerek yok yeterki gedson olsunUlan kansız Rui Costa, Gedson ile Ferro'yu vereydin ya bize. Hain herif.