Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1628444566694.webp

Futbola bakis acimizi degistirirsek herşey mümkün en iyi atmosferler bizde hatri sayilir gelirlerimizde var yas grubu olarak 30 yas ustu oyuncu transferinden vazgersek neden olmasin mesela 2013 de ki Galatasaray uefa yi alamazmiydi o sene ya da bir sene sonra juventusu yenemediğimizi farzeledelim alamazmiydik telles Bruma sneijder melo drogba gibi isimler vardi burda onemli dogru yapilanma genclesme stratejimizi dogru uygularsak hersey mümkün
Büyük ihtimalle alamazdık...Meseleyi sadece genç oyuncu transferine indirgemek büyük hata olur. 2000 Galatasarayında kritik 3-4 yabancı vardı, yerliler ise o zaman için adeta birer 'canavar' idiler. Bugün kadroya üç yerli oyuncu yazmak mecburiyeti var diye debelenip duruyoruz. Almaya çalışıp alamadığımız Gedson' u 'baş altı' tabir edilen Avrupa kulüpleri bile ilgiye değer bulmuyor. Önümüzdeki en az 5 yıl boyunca bir Türk kulübünden kayda değer başarı beklemiyorum. Sonrasında da başta ülke ekonomisi olmak üzere pek çok şeyin ciddi manada ileriye gitmesi gerekliliği mevcut...

Büyük ihtimalle alamazdık...Meseleyi sadece genç oyuncu transferine indirgemek büyük hata olur. 2000 Galatasarayında kritik 3-4 yabancı vardı, yerliler ise o zaman için adeta birer 'canavar' idiler. Bugün kadroya üç yerli oyuncu yazmak mecburiyeti var diye debelenip duruyoruz. Almaya çalışıp alamadığımız Gedson' u 'baş altı' tabir edilen Avrupa kulüpleri bile ilgiye değer bulmuyor. Önümüzdeki en az 5 yıl boyunca bir Türk kulübünden kayda değer başarı beklemiyorum. Sonrasında da başta ülke ekonomisi olmak üzere pek çok şeyin ciddi manada ileriye gitmesi gerekliliği mevcut...
Fenerbahcenin yari final oynadigi sene biz alirdik kupayı

Şaşırmadım, bunlardaki çocuk sürekli bu tarz adamları kovalıyor.
Alınmasını en çok istediğim futbolculardan biriydi, sanırım senin de öyle. Kulüp hiç ilgilenmemiş muhtemelen. Bakalım, performansını merakla bekliyorum...

yasaklı kaynak: Moussa Sissoko külliyen yalan. Üfürükçülere itibar etmeyin.

anlasldi gedsonu baya baya istiyorlar. mr küllyen yalan herkesi 10 saniye icinde yalanlayip gedson + sörlothu yalanlamadi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt