Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Altyapıdan belli sayıda oyuncu zorunluluğu vardı. 20 civarı oyuncuyu bırakmaları lazım diye o halde
2 tane alt yapı
2 tane 97 sonrası genç
13 yabancı
1 tane 97 sonrası yabancı
10 Türk

Fenerde 20 yabancı falan var.

11'i begendim.
< ; kanimca bu kurgu da iyi... benim daha once cicaldau basliginda degindigim ''4231'' kurgusu da ...
Bu sistemde beklerin hücum özgürlüklerini arttırmış oluyoruz. Boey buna çok uygun bir isim olmasa da Aanholt'tan beklemediğimiz bir skor katkısı alabiliriz.

4-3-1-2(2).jpg

Alacağımız sağ kanat:

- Topu önüne değil ayağına da isteyebilecek.
- Oyuna diğer oyuncuları pas ve verkaçlarla dahil edebilecek.
- Topu tutup sıfıra inen bek oyuncusunu iyi pasla görebilecek.
- Teknik kapasitesi yüksek, sağa sola çekip içeri isabetli orta yapabilecek.
- İçe kat edip şut açısı yaratabilecek (Solak olması bu yüzden tercih sebebi)
- Mümkünse duran top kullanabilecek biri olmalı (böylece soldan Cica sağdan bu kullanır, dengeli).

FM tabiriyle passing, technique, vision, crossing(orta açma), corners, long shots(uzaktan şut) özellikleri yüksek biri olmalı. Dribbling, Agility (çeviklik) ve Strength (güç) de iyi olsa ballı lokma tatlısı olur tabii ama öncelik değil. Normalde kanatlarda aranabilecek hız, hızlanma ya da bitiricilik gibi özellikler burada öncelik değil.

Dolayısıyla Jozwiak, Boupendza gibi isimler çok kalite olsa da bizim aradığımız sağ kanat profiline çok yakın değiller. Yazdığım profilde bi sağ kanat gelirse solda çok daha az Babel izleriz.

Boşver renktas Allahlarindan bulsunlar özellikle o Madueke denen herifi Allah'a havale edelim

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
psv patlayacak renktaş emin ol çöküşe geçecekler.işleri yaver gitti ,her maç böyle 2-0 öne geçemez hiç bi takım.o aşırı tempoları gol gelmeyince rakip bir geldiğinde attığında görecem onları.bunlar bi kaç maç ard arda istedikleri sonucu alamayacaklar başka bi oyun şablonlarının olduğunu sanmıyorum çünkü hep aynı şekil oynuyorlar.

buda onlar için çok ciddi sorun çıkaracaktır.ve mental olarak özgüvenlerinide yitirip bayaa bi mıçacaklar

SON DAKİKA - Barcelona'yı temsil eden hukuk firması, Messi'nin PSG'e transferinin aykırı olduğu gerekçesiyle Avrupa komisyonuna şikayette bulundu. Gerekçede, PSG'nin FFP kurallarını ihlal edeceği belirtildi. (Marca)

Jozwiak niye 4 milyon ediyor? Derby'de çok kötü geçirmiş sezonu. Takım çok kötü, oyuncu da resmen 1 gol 1 asistle sezon bitirmiş. Aldıkları fiyata kakalamaya çalışıyorlar. Hayat bunlara güzel valla. Biz Luyi'yi 8'e satalım desek millet güler. Jozwiak kim?
Dur tahmin edeyim taksitle veriyoruz diye açıklanır öyle olunca bedava geliyor çünkü

FB Gedson nereden çıktı

Yine delinin biri kuyuya taş attı ve konuşuyorsanız sıradan şutlıcam.

Bende bakıyorum bulamıyorum nereden çıktığını. Sanırım uyduruk fener’li duyumcular yazıyor, bizim taraftarda atlıyor. Bakambu’da aynı şekilde Afrika’nın ne olduğu belirsiz gazetesi yazmış. Gaza geliyor millet

Jozwiak niye 4 milyon ediyor? Derby'de çok kötü geçirmiş sezonu. Takım çok kötü, oyuncu da resmen 1 gol 1 asistle sezon bitirmiş. Aldıkları fiyata kakalamaya çalışıyorlar. Hayat bunlara güzel valla. Biz Luyi'yi 8'e satalım desek millet güler. Jozwiak kim?
Polonya'nın as oyuncusu. Derby'de de 40 maça çıkmış ilk senesinde.

Sezonu kötü geçiren sanki Jozwiak değil de Derby gibi.

Ben de istemiyorum ama oyuncu gerilese Euroda her maç as çıkmazdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt