Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3411 oynayalım bari kerem boey kanat olsun ortada taylan berkan al sana 3 yerli keremi 45 de çıkarır emre k yıl alırız 30 dk sonra onu çıkarır arda alırız tamam işte 3 ü dönüşümlü sol tarafı halletsin

Gönderebildiklerini gönderip kalanlara da lisans çıkarmayacaklar.

Anadolu kulüpleri bayağı adam toplar Fbden.

A. Koç transferin son saniyesine kadar eyleme geçeyeceği için lisans çıkarılmayan oyuncuların kiralanıp yeni takımlarında lisans çıkarılması için yeterli zaman kalmayacaktır...

Marcaoda küme düşen takımdan oyuncu mu alınır demiş Tüzemen. Kendimi eleştiriyorum diyor. Ahmet Çalıkı ovdugu günü biliyorum ben
bu mesleği yapıyosun işin bu bu futbolcu dünden beri konuşuluyo sen canlı yayına cıkıyon insan bı netten açar bakar izler geçmişini arastırır hiç bişey beceremiyosan twitterda düzgün yorumlar yapan insanlar onları takip et:)full goy goy kahve muhabbeti yapıyolar

Kanatsiz oynayip tr liginde basarili olmus bir takim varmi ? ben hatirlayamadim
Şu dizilişle oynadığımız maçlar oldukça baskın olabiliyorduk. Kadro kalitesi tabii ki çok farklı
O kadroda defans önü Melo. Orta saha merkez Selçuk - Hamit ve önlerinde de Sneijder vardı. Güzel günlerdi.

Nelsson geldi mi transferde hedef son 3 diyoruz Gedson, Morutan ve Halil Dervişoğlu ikisi kiralık çok zor değil son 1 ay bir an önce alıp transfer işini tamamlayalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt