Serbay Buğday
10 Numara!
- 3 Aralık 2008
- 10.111
- 3.101
- 1.948
Sizin gibiler bokunu cikardigi icin bizde savunmak zorunda kaliyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sizin gibiler bokunu cikardigi icin bizde savunmak zorunda kaliyoruz
"Most of the population (as of 2000) speaks French (11,856 or 85.1%) as their first language,"
Barca Juve maçının konusu birazdan açılacak oradan takip ediniz pls.
O yüzden forumdaki insanları(kendinizi de) hafife almamak lazım,medyadaki o kişilerden en az yüz katı fazla maç izlemiş bin katı fazla oyuncu takibi yapmışlardır.tv de spor programı ızlemiyorum uzun zamandır gezinirken a spor denk geldi;haldun domaç ve levent tüzemen bizim takım hakkında konusuyodu dinliyim dedim;nelssonu yorumluyolar ama hiç bi fikirleri yok hakkında ne izlemişler ne bakmışlar bu adamlar bu işten para kazanıyo yazık günah
Barcelonanın aldığı Türk asıllı çocuk işte. Avusturyalıymış. Çocuk baya olgun oynuyor valla bravo.kim o ya
Tek yönlü Berkan mı?Barcelonanın aldığı Türk asıllı çocuk işte. Avusturyalıymış. Çocuk baya olgun oynuyor valla bravo.
Bizde tek yönlü berkan 12-13 km koşuyor diye alkış tutalım işte napalım
Soda ve soğuk kahve içiyorum fiskiye bir süre ara.selam kero admin suan hangi viski yudumluyon
Çift yönlü mü sence?Tek yönlü Berkan mı?
Değiştirip Sivas yapalım.Berkan Kutlu Isvicrenin Monthey sehrinde dogmus
Wiki'ye göre:
Nescafe xpressi beğeniyorumSoda ve soğuk kahve içiyorum fiskiye bir süre ara.
Ben kendim yapıyorum reis filtre kahveyi dondurup sonra sütle karıştırıyorum.Nescafe xpressi beğeniyorum
Nescafe xpressi beğeniyorum