Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydın. Bir saate askeri birliğime teslim oluyorum.

Buralar bir ay size emanet , geldiğimde inşallah güzel günler görürüz. Allaha emanet olun!!
Hayırlı teskereler. İlk girdiğinde kurbanlık koyun gibi hissediyorsun, o soğuk resmilik göz korkutuyor ama sonrasında milletle kaynaşınca olay değişiyor. Umarım döndüğünde yeni hoca olur başımızda.

Ortasahaya gedson vs bir yabancı alırsak eğer yabancı kanat almayız bence kotamiz doluyor hangisini kesecez kadrolarda

Bende bunu anlatmaya calisiyorum hep. Nellson'u garanti aldik dusuncesiyle hareket edersek sayet, bizim artik yabanci hakkini orta sahada kullanma imkanimiz kalmadi. Mutlaka yabanci bir kanat icin kullanmaliyiz bu hakkimizi. Dieng veya Gedson hikaye olur. Tabi Terim eğer yerli kanatlarla gotururum demiyorsa ki insallah boyle dusunmuyordur cunku kısır bir ofans olur.

Bende bunu anlatmaya calisiyorum hep. Nellson'u garanti aldik dusuncesiyle hareket edersek sayet, bizim artik yabanci hakkini orta sahada kullanma imkanimiz kalmadi. Mutlaka yabanci bir kanat icin kullanmaliyiz bu hakkimizi. Dieng veya Gedson hikaye olur. Tabi Terim eğer yerli kanatlarla gotururum demiyorsa ki insallah boyle dusunmuyordur cunku kısır bir ofans olur.
Lyundama gider

3 5 2 ile bu sorunu çözebiliriz aslında

kaan nellson marcao
boey gedson berkan pva
cica
mo halil/barış/kerem

Muslera
boey nelsson marcao pva
cica berkan gedson*
morutan* halil* kerem

3 Türk oynatacaksak ya böyle olacak ya da pva yerine bol bol ömeri emreyi izleriz. Forvette yabancı olur.

illa yeni gelen bir öncekinin yaptığı yeniliği ( iyi olsa da ) değiştirme gibi huyu var. Türk insanının en büyük sorunu. Bu şenol hep terimin gölgesi altında kalmaya mahkum. Al o 3 yerli zorunluğunu bir tarafına ilave et. Türk futbolunu kurtardın afferin sana. Senin sayende 1 aydır kadro kurmaya çalışıyoruz hıaa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt