Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çıktığında ajaxta wonderkid görülüyordu baya düşüş yaşadı Braga B ye kadar düştü hatta sonra Rijekaya gitti kendisinin taşıdığı potansiyeli hissettirmeye başladı tabi Hırvat ligi kaleci anlamında zayıf bir lig ama Avrupa Ligi'nde de birkac maçını izledim özellikle Napoli maçında oyunu ve golu olsun çok klasti sol ayağı çok etkili bir oyuncu duran toplari hem korner olsun hem frikik olsun çok iyi kullanıyor araya bırakılan toplarda yüksekten de yerden de iyi toplar bırakıyor birebir de suratiyle değil tekniğiyle adam geçiyor ucuz yollu Ghezzal bence ismi çıkan oyuncular içinde birbirine en benzeyen iki oyuncu

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Teşekkürler üstat, bizde yapar mı, ihtiyacımız ve ligimiz göz önüne alındığında?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adminler size sesleniyorum !!!
Yayınlanmaz zaten bu mesajım ancak yine de yazayım.
Attığım mesajların 1 saat gibi uzun bir sürede onaya kalması sizlerin bazı biz Galatasaray taraftarına , başka takım taraftarı gibi bakmasının sonucudur.
Öncelikle yazıklar olsun
Allah'a şükür Galatasaraylıyım
Benim Galatasaraylılığım sizin onayınıza kalmadı sevgili Adminler!
Saygı değer renktaşlarım hepinize saygılarımı sunuyorum ...
Bu Adminlerin demokratik olduğuna inanmıyorum ...

CPH1979 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sana doğrulama pmi atılmış cevap vermemişsin?

... nokta ise bana birini hatırlatıyor ama neyse

Harit baya problemli adam. Yaptigi büyük kazadan sonra (birisi öldü) kafayi toparlayamadi halen tam. Gecen sezon da diziplinsizlikten 1-2 kere takimdan atildi

Sıkıntımızı dile getirdik herkes dalga geçiyor
Neyse sıkıntı yok
Canınız sağolsun
Yine de yorumlarıma devam edeceğim
Pes etmek yok !

CPH1979 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne anlatıyorsun yav?

Özel mesajlarına baksan zaten çoktan seninle iletişime geçildiğini göreceksin, cevap vermezsen üyeliğin tabii ki denetlemeden çıkmaz.

Her üye olanın Galatasaraylı olduğundan nasıl emin olalım biz müneccim miyiz?

Biraz makul olmayı deneyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt