Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Derby County teknik direktörü Rooney:

"Oyuncuların takımdan ayrılmasına izin veremeyiz. Dürüst olmak gerekirse Galatasaray'ın Kamil ile ilgilendiğini ilk kez duydum. Bizim takviyelere ihtiyacımız var, oyuncuların ayrılmasına değil."

Barakat'a Aliou Dieng transferiyle ilgili bilgin var mı diye sordum
Verdiği cevap

1628520420547.webp

Muslera

Boey - Nelsson - Marcao - Aanholt

Taylan

Transfer - Cicaldau - Berkan - Kerem/Baris

Mostafa

Gedson gelirse nerede oynayacak? Hangi yabanci yerine oynar? 6.5 milyona aldigimiz Cicaldau yedek icin alinmadi herhalde. Berkan yerine oynarsa sag kanatta yerli oynamak zorunda, bu da olmayacagina gore isin icinden cikamiyorsun. Nelsson yerine Isik Kaan’a sans verilebilirdi.​
muslera
boey-nelson-marcao-anholt
yabancı-gedson-berkan-kerem
cicaldu
halil

böyle olur

gedson hala isteniyosa ki isteniyo taylan rotasyonda takılır

6 ona 6 buna veriyoruz bu kadar ödeyebileceğimiz maddi imkan var mı?
En pahalı oyuncuların sezon sonu sözleşmeleri bitiyor ve ciddi bir meblağ açığa çıkıyor. O bütçeler buralara aktarılıyor bence.

Dieng haberleri doğruysa almaya yakınız onun gelmesi demek gedsonun kesin yatması demek olur ikisi birden olmaz çünkü yabancı sınırı var 3 yerli koymak zorundasın üçüncü yerli için bi yerli kaleci alsak iyi olur aslında da hoca düşünmüyorum dedi üçüncü yerliyi koymak zorlayacak bizi

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muslera

Boey - Nelsson - Marcao - Aanholt

Taylan

Transfer - Cicaldau - Berkan - Kerem/Baris

Mostafa

Gedson gelirse nerede oynayacak? Hangi yabanci yerine oynar? 6.5 milyona aldigimiz Cicaldau yedek icin alinmadi herhalde. Berkan yerine oynarsa sag kanatta yerli oynamak zorunda, bu da olmayacagina gore isin icinden cikamiyorsun. Nelsson yerine Isik Kaan’a sans verilebilirdi.​
Taylan'ı 11'de görmek istemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt