Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 8.197
- 5.704
- 1.983
Hocam o mantikla bakarsak gectigimiz seneden hic bir oyuncu oynamamasi lazim taylan gecen senenin bizdeki en iyi yerli oyuncusuyduTaylan'ı 11'de görmek istemiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam o mantikla bakarsak gectigimiz seneden hic bir oyuncu oynamamasi lazim taylan gecen senenin bizdeki en iyi yerli oyuncusuyduTaylan'ı 11'de görmek istemiyorum
ben de değiştiğini düşünüyordum kişinin ama yine her şeyi o biliyor. keşke geri dönse herif kulübün içinden cok net belli yaniGalasevgisini bir konuda tebrik etmek istiyorum halen suphelerim var ama oncelik bek transferi ve defans demisti bu konuda hakli cikti alinan alinmasi dusunulen oyuncularda öncelik bu yönde oldu
Isme bakarsak zaten nzonzi lemina seri bu oyunculari aldigimiz donem basarili olamadik potansiyele bakarsak gelecege yatirim oldugu unutulmamalı katiliyorum görüşünüze6 aydır top oynamayan adamı 3 m ye getirdiler ne var bunda tutmayada bilir en iyi biz gidiyoruz bu dönem
Taylan orta sahada vasat rotasyonun iyisiydi ancak bu sene ilk 11'e yazmayacağım bir isim. Berkan Gedson Cicaldau şu an mevcut durumda ilk istediğim üçlü. Eğer 1 adet daha orta saha alınırsa rotasyon bu 4'ü arasında döndürülüp dönem dönem de ligde Taylan vs denenebilir.Hocam o mantikla bakarsak gectigimiz seneden hic bir oyuncu oynamamasi lazim taylan gecen senenin bizdeki en iyi yerli oyuncusuydu
Kimin kap ı dedi miNevzat yine KAP diyor, herifin bildigi birsey yok gerci.
Kulupten spor yazarlarindan daha cok bilgi aldigi kesin ama bazen salladigini dusundugum de oldu hakkini vermek istedigim konu onyekuru ghezzal morutan gibi oyuncular sorulurken israrla defans dediben de değiştiğini düşünüyordum kişinin ama yine her şeyi o biliyor. keşke geri dönse herif kulübün içinden cok net belli yani
Nelsson tamam dedi ve sirada Halil ve Gedson diyor.Kimin kap ı dedi mi
Bilgi paylaşımını başkan istemediğini belirtmişti o da sadece haber yalanlayacağını söylemişti. Bu zamana kadar en iyi duyumculardan birisi galasevgisi. Şu an onun gibi birisi yok. Gurrpegi falan tamamen kolpaben de değiştiğini düşünüyordum kişinin ama yine her şeyi o biliyor. keşke geri dönse herif kulübün içinden cok net belli yani
Orta saha da berkan ciceldau gedson da olsa surekli ayni 11 cikamaz zaten lig içinde bir cok sey degisiyor taylan da surekli bu rotasyonda olacaktirTaylan orta sahada vasat rotasyonun iyisiydi ancak bu sene ilk 11'e yazmayacağım bir isim. Berkan Gedson Cicaldau şu an mevcut durumda ilk istediğim üçlü. Eğer 1 adet daha orta saha alınırsa rotasyon bu 4'ü arasında döndürülüp dönem dönem de ligde Taylan vs denenebilir.
Kap gelmezse bugün gidip bir kalaylayayim kendisini.Nelsson tamam dedi ve sirada Halil ve Gedson diyor.
Turkiyede de gordukBence mümkün, Sorloth'u gördük Bundesliga'da.![]()
yuhKufure tesvik etmek de ban sebebi degilmisir acikcasi taciz sekli like botu mudur nedir rahatsiz edecek boyuta geldi kufur etsek biz haksiz olacaz Galatasaray lilik boyle birsey degildir sitenin itibarini da basitlestirmektir