Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.346
- 102.480
- 5.238
Beni tahrik eder misin?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beni tahrik eder misin?
Yani insan bir muddet sonra rahatsiz oluyor acikcasi Galatasaray imiz icin dogru yorum yaptığımda ya da dogru eleştiri yaptığımda begenilmesini isterim ancak yaptığımız yorum alayci bir hal aliyor yazdiktan sonra insanin bir daha yazasi gelmiyor sadece bot bizi ciddiye aliyor gibi birsey oluyor kimdir necidir bilmiyorumabartı geldi tepkin renktaş
Bizle BJK arasındaki en büyük fark da buydu geçen sezon.Çalismak ve fizik -kondisyon.Normalde dizinden sakat Abubakar,38 yaşındaki Atiba, karın zarından ameliyat geçirdiği için Arabistan'da bile 6 ay top oynamamış Josef, büyük takım topçusu diye görülmeyip Belçika'ya orta sınıf bir takıma kiralanan Larin ve normal bir sezonun en yarısını sakat geçiren Nukkudu gibi isimler bizde olsaydı daha sezon başında kepenk kapatır, bunlar oynamaz deyip yerine adam bakmıştık.Şimdi elimizde Falcao, Feguli, Babel, Arda,Emre Akbaba gibi isimleri Sergen'e versek bunlar bir sezon sakat geçirir diyebiliyor muyuz?Genç oyuncu transfer edince ligin en tempolu takımı olmuşuz hemen. Euro 2020de en genç kadro bizdeydi gördük tempoyu. Doğru düzgün antrenman yapadiktan sonra istedigin kadar genç ol g*tünden solumaya başlıyor futbolcu tempo dediğin şey sadece yaşla alakalı değil.
Yayında mi dedi abi?Nevzat yine KAP diyor, herifin bildigi birsey yok gerci.
Twitter'da gordumYayında mi dedi abi?
wow atarak tahrik ettim en yakın mahkemeye başvurur musun hakime de like atacağımBeni tahrik eder misin?
Aynen degerli adminim benim dedigim garip
Bolasie solda oynamıyormuydu renktaş aslında keremi sağa çekip solada oyuncu bakabiliriz kerem sağda daha etkili gibi ama benim içime sinmiyor kerem halili sol forvet oynatıp sow gibi sağa class bir adam almak lazımbosta bolasie var isimizi görmezmi ucuzdan yollu kontrat yapsak
@Alper Altun tahrik ediyor wow atarak.wow atarak tahrik ettim en yakın mahkemeye başvurur musun hakime de like atacağım
engellerseniz attığı tepkimeler size geliyor mu bir dener misinizAynen degerli adminim benim dedigim garip
Niye? Adami görmedik daha. Belki costuracak?iyi isimlerin peşindeyiz cicaldauyu almasamıydık acaba diyorum bazen
@Alper Altun tahrik ediyor wow atarak.
Ben engellemeyi yaptim peki bu alayci davranisin doğru oldugu anlamina geliyor mu her neyse bu tur seyleri dogru buluyorsaniz dogrudurengellerseniz attığı tepkimeler size geliyor mu bir dener misiniz