- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
bugün müNevzat yine KAP diyor, herifin bildigi birsey yok gerci.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bugün müNevzat yine KAP diyor, herifin bildigi birsey yok gerci.
Nelsson bitti demis bugun.bugün mü
mecburen oynayacak. sınıra uymak için başka alternatifimiz yok.Keremden ilk 11 oyuncusu olmaz
34 dkKap saati bir alıntı yapın da kaçırmiyim.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Sizin dışınızdaki 1000 aktif üyeden pek ses gelmedi o yüzden ayrı davranmanız garip geldiBen engellemeyi yaptim peki bu alayci davranisin doğru oldugu anlamina geliyor mu her neyse bu tur seyleri dogru buluyorsaniz dogrudur
QatarMLS’te transfer donemi bir kac gun once sona erdi. Falcao nereye gidecek simdi.
bu gidişle bir yere gidemeyecek. herifin bitik olduğu aşikarken kimse elini sürmek istemez.MLS’te transfer donemi bir kac gun once sona erdi. Falcao nereye gidecek simdi.
Peki benim davranisim garip forumda ad soyad kurali yokmudur like botu ad soyad midir forumdaki arkadaşlardan da rahatsiz olanlar olduğunu dusunuyorum herkesin yazmamasi bunu gostermez en azından ben argo küfür kullanmamisim sizden uyari yapmanizi beklemem de gayet de dogal diye dusunuyorumSizin dışınızdaki 1000 aktif üyeden pek ses gelmedi o yüzden ayrı davranmanız garip geldi
Diagne ile kapışırbu gidişle bir yere gidemeyecek. herifin bitik olduğu aşikarken kimse elini sürmek istemez.
türk futbol tarihinin en büyük kazığı
diagne en azından 2019 şampiyonluğuna direkt katkı verdi. falcao ile hiç bir şey elde edemedik.Diagne ile kapışır
Hoca Babel'i birakmiyor benim bildigim, yoksa giderdi bence.Babel / Falcao / Feghouli gitmezlerse üçünü de kadro dışı bırakalım , bakalım seneye hiç bir takım isteyecek mi kendilerini
Adam like attığı için mi uyarilsin?Peki benim davranisim garip forumda ad soyad kurali yokmudur like botu ad soyad midir forumdaki arkadaşlardan da rahatsiz olanlar olduğunu dusunuyorum herkesin yazmamasi bunu gostermez en azından ben argo küfür kullanmamisim sizden uyari yapmanizi beklemem de gayet de dogal diye dusunuyorum