- 24 Haziran 2009
- 1.401
- 734
- 1.683
İrfancan
Boey nellson marcao pva
Berkan gedson
Cicaldau
Shaqiri halil
Momo
Şampiyon olacak 11
Boey nellson marcao pva
Berkan gedson
Cicaldau
Shaqiri halil
Momo
Şampiyon olacak 11
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ama o kuzeyli ve disiplinli.5 yıl boyunca yedekten öteye gidemeyen, 1.4 m euro yıllık maaş gömdüğümüz Linnes hala kulüp bulamadı.
Dostum sence mesele like attigi icin begenilmesimidir? Oyle düşünüyorsaniz sıkıntı yok haksiz ben oluyumAdam like attığı için mi uyarilsin?
Sanmıyorum bırakmak istemediğini Babel i . Mecburiyetten oynatıyor bence . Babel in aşırı paracı olduğunu söylüyor yorumcular , bizden aldığı paranın bir kuruş asagisina gitmez BabelHoca Babel'i birakmiyor benim bildigim, yoksa giderdi bence.
Östersundsludur onlar reis.Ekli dosyayı görüntüle 134067yolda gsc forum okuyarak yururken iki isvecli kiz galatasaray diyerek gulup gectiler yanimdan. Tam duymadim ne dediklerini, artik dalga mi gectiler yoksa eski Gsyi mi hatirladilar bilemedim![]()
Falcao tam bir hayal kırıklığıdiagne en azından 2019 şampiyonluğuna direkt katkı verdi. falcao ile hiç bir şey elde edemedik.
Bu nedir kardeşim herkes transfer açıklıyor. Biz de Nelsson'u bitirdik güya çıt yok. Bitirmedik mi lan yoksa?
Krasiç'tir en büyük kazık.bu gidişle bir yere gidemeyecek. herifin bitik olduğu aşikarken kimse elini sürmek istemez.
türk futbol tarihinin en büyük kazığı
1 yılda alacağı parayı 2 yılda almaya niye razı olsun, adam belli ki tüccar zihniyetli?..Burada yattığı yerden o parayı alır, sonrasında beğendiği bir teklif olursa oynar (Gibi yapar belki yine?), olmazsa da menajerliğe filan soyunur...Şu dediğinin ne kadar gerçekçi olduğunu bir kez daha düşün istersen...Falcao maaşını kalan maaşını 2 yılda alsın +1 yıl daha kalsın limit açılır o da mutlu olup oynar. Ciddiyim bu arada keşke 2 2,5 yıllığa indirip +1 yıl uzatsa sat diagneyi mustafa falcao yeter, halili bırak yapabilirsen babelle vedalaş kanat ve gedson al. Hem falcao hem diagne giderse santrafor alır bunlar.
Soygun var lan soygun