Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.672
- 18.201
- 2.228
Golcü kanat hepimiz istiyoruz boupenzayi istemiyiz acaba adam bildiğin sağ kanat forvet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demekki beklentileri daha yüksek . Tok satıcıyı oynayacaklarKaç istiyorlar ki.?
Alala.. o kadar elzem değil sanki ya.Çocuksuz evlilik eksikliktir yau.
Yabanci kurali oldugu icin zaten cozum mu yok ornek veriyorum yerli kaleci alirsin yabanci genc Sırbistan Romanya hirvatistan vs. bu tarz ulkelerden 19 yasinda potansiyel gördugun kaleciyi alirsin yerli de ornek veriyorum herkes dogancan diyor dogancani koyarsin kalecilerin yeterliligini gormus oluruz ama yedek de olsa yabanci genc potansiyel sartEmre renkdaş mevcut şartlar itibariyle bu konuda sana katılamıyorum. Tam tersini düşünüyorum. Herneyse aynı fikirde olmamızda şart değil zaten.
Hocam ben Alper’e gırgır olsun diye söyledim.Alala.. o kadar elzem değil sanki ya.
stoperler bay geçmiş diyebiliriz.Bay bizim stoperleri pazara yollamiş gözukuyor
2 tane , bir oğlan bir kızHe evli isen problem yok. Çocuk varmı.? Yoksa tam evli sayılmassın.?
Eros gibisin renktaşHocam ben Alper’e gırgır olsun diye söyledim.
Bomboş bir adam çünkü.Cok isteniyorsa beklesinler seneye bedava alınır zaten.Hicbir sivrilen özelliği yok ara sıra piyasaya çıkıp sacma sapan goller atıyor.Sonra 85 dakika arkadaş piyasa da yok.5 tane 90 dakika maçını oturup izleyin anlarsınız zaten.Haaa 2-3 milyon Euro'ya geliyorasa denersin ancak 10 milyon Euro filan verip alırsan Diagne gibi takım ararsın.Golcü kanat hepimiz istiyoruz boupenzayi istemiyiz acaba adam bildiğin sağ kanat forvet
Hay MaşaAllah,Allah bağışlasın kardeşim.2 tane , bir oğlan bir kız
Allah mutluluklarını göstersin. Ne guzel hem erkek hem kız nasip olmuş2 tane , bir oğlan bir kız
Eros gibisin renktaş
2.5 almıyor muydu 4 mu aliyormusNe Doğanmış be Neuer varmış da haberimiz yokmuş.
İrfan çok iyi kaleci, alma ihtimalimiz de pek yok.
Musleraya 4 m eurodan 3 senelik sözleşmeyi dayadık, çatır çatır vericez o 12 kağıdı; boşuna kaleci aramayın.
Eros ne alaka emmoğlu.?Eros gibisin renktaş
Senin modluk zamanın gelmiskonu dışına adım atmayalım