Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre renkdaş mevcut şartlar itibariyle bu konuda sana katılamıyorum. Tam tersini düşünüyorum. Herneyse aynı fikirde olmamızda şart değil zaten.
Yabanci kurali oldugu icin zaten cozum mu yok ornek veriyorum yerli kaleci alirsin yabanci genc Sırbistan Romanya hirvatistan vs. bu tarz ulkelerden 19 yasinda potansiyel gördugun kaleciyi alirsin yerli de ornek veriyorum herkes dogancan diyor dogancani koyarsin kalecilerin yeterliligini gormus oluruz ama yedek de olsa yabanci genc potansiyel sart

Golcü kanat hepimiz istiyoruz boupenzayi istemiyiz acaba adam bildiğin sağ kanat forvet
Bomboş bir adam çünkü.Cok isteniyorsa beklesinler seneye bedava alınır zaten.Hicbir sivrilen özelliği yok ara sıra piyasaya çıkıp sacma sapan goller atıyor.Sonra 85 dakika arkadaş piyasa da yok.5 tane 90 dakika maçını oturup izleyin anlarsınız zaten.Haaa 2-3 milyon Euro'ya geliyorasa denersin ancak 10 milyon Euro filan verip alırsan Diagne gibi takım ararsın.

Ne Doğanmış be Neuer varmış da haberimiz yokmuş.

İrfan çok iyi kaleci, alma ihtimalimiz de pek yok.

Musleraya 4 m eurodan 3 senelik sözleşmeyi dayadık, çatır çatır vericez o 12 kağıdı; boşuna kaleci aramayın.
2.5 almıyor muydu 4 mu aliyormus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt