Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terimin izlediği oyuncu kimdir acaba?claudinhomu ne o olabilir deniliyordu ama zenit almış.yani o değil büyük ihtimal.bizim ihtiyacımızın olduğu bölgede iki takımdan göze çarpan ya da bilinen oyuncu varmıydı .terimin o açıklaması unutuldu oyuncu izledik felan demesi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bugün biri 10 no için ilk tercihin claudinho olduğu yazılıyordu burda paylaşılan bir twitte.

Ne Doğanmış be Neuer varmış da haberimiz yokmuş.

İrfan çok iyi kaleci, alma ihtimalimiz de pek yok.

Musleraya 4 m eurodan 3 senelik sözleşmeyi dayadık, çatır çatır vericez o 12 kağıdı; boşuna kaleci aramayın.
O zaman İrfan olsun ama Muslera'nın son iki senesi değil mi? Alıp İrfan'ı bir yere kiralasak çözemez miyiz?

E8XX7keXMAUJivb

Bakü'den iyi akşamlar değerli üyeler.

Naçizane yorumum Doğan geçen sene Göztepe'li İrfan ile kıyasladığımızda Kayseride daha baskı altında maçlara çıktı. Doğan Kayseri ip üzerindeyken, ligde kalma savaşı veren takımın kaleci olarak iyi olduğunu ispatladı. İrfanın takımı daha rahattı ve açıkcası pek de dillendirilecek kadar iyi olduğunu sanmıyorum.

Yabancı 2 veriyorsa sen 2,5 verdiğinde niçin alamayasın? Fener ve Bjk nin ilgisi olmadığında kadında eyyam yapamaz.

Vermez, Berna hanım. Sevmiyor bizi. Mensahı da vermedi. Ayrıca bir Avrupa takımı tarafından doğru yanlış bilmiyorum ama 3 milyon € filan teklif edildiği yazılmıştı bir ay önce. Sen 4 versen de vermez bize…

Emre kardeşim iki sene sonra 6 yabancıya düşüyorsun kaleciyi de yabancı yaparsan kaldı 5 mevki söylermisin nasıl olacak? Ben de biliyorum yabancı kalecilerin daha iyi eğitim aldığını, Muslera dan iyi bir yerli kaleci olmayacağını da. Ama mevzu bu değil, daha doğrusu bizi durdurmak için Rıdvan'ın uydurttuğu bu kuraldan sonra mevzu değişti. İstediğin kadar yabancıyı da alamayacaksın sayı sınırı var, alalım dursun da diyemeyeceksin.
O kural uzun soluklu olmaz bugun gecerli emin ol tekrar degisecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt