- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
3 gundur yemek bile yemiyorum ya.bari transfer yapin da istahim açılsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hay MaşaAllah,Allah bağışlasın kardeşim.
Tesekkur ederim Allah size de nasip etsin. Benden bu kadari yeterAllah mutluluklarını göstersin. Ne guzel hem erkek hem kız nasip olmuş
Sıkıntı olmaz, bir süre sonra düzene giriyor, ihtiyacın kalmıyorYok abi beni gittigim yerdeki hava carpti.normalde 5-6 saat uyurum.en fazla 7 saat.tatilde de iyi kotu uyudum.döndüm yine uyudum ama gece uykuya gec dalar oldum,kotu ruya gormekten korkar oldum.anlamadim.bugun doktora gittim bi uyku ilaci yazdi.aslinda uyuyorum ama cok tahammulsuzum kendime karsi,gece gelince psikolojim bozuluyo.uykuya dalabilecek miyim,uyuyabilecek miyim diye kafaya taktim
Niye yemek yemiyorsun? Rejim mi yapiyorsun?3 gundur yemek bile yemiyorum ya.bari transfer yapin da istahim açılsın
10 numara alacaksak gelsin isterim.Bizde oynamasıni çok isterdim ama cicaldaudan sonra o tarz bir oyuncu gelmez
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bende var zaten kardeşim,Allah’a Barış’a da nasip etsin.Tesekkur ederim Allah size de nasip etsin. Benden bu kadari yeter![]()
Bakü'den iyi akşamlar değerli üyeler.
Naçizane yorumum Doğan geçen sene Göztepe'li İrfan ile kıyasladığımızda Kayseride daha baskı altında maçlara çıktı. Doğan Kayseri ip üzerindeyken, ligde kalma savaşı veren takımın kaleci olarak iyi olduğunu ispatladı. İrfanın takımı daha rahattı ve açıkcası pek de dillendirilecek kadar iyi olduğunu sanmıyorum.
Herkese merhaba,
Foruma yeni katıldım. Bu seneki yapılanmayı olumlu buluyorum, 2 sene önceki şampiyonluktan sonra yapmamız gerekiyordu aslında. Ülke parasının pul olduğu bir ortamda avrupa kulüpleriyle baş etmemizin tek yolu gençlere yatırım yapıp tutmasını ummak, aksi takdirde içi geçmiş futbolculara emekli ikramiyesi ödeyip avrupa’da averaj takımı olmak kaçınılmaz.
Takımın en büyük problemi ise teknik ekip, FT’nin yaşanan rezaletlerden sonra hala takımın başında olması akıl almaz bir durum, daha akıl olmaz olan ise teknik ekibin geri kalanının yetersizliği. Her yeni gelen oyuncunun performans olarak sürekli geri gitmesi kesinlikle sürpriz değil.
7 verdik de üstüne bir de %50 pay veriyoruz? Tamam ama neden?Boupendza 6 veya 7 milyon euro bonservis 2 yilda odemeli + bir sonraki satistan % 50 payla mantikli transfer. Uefa da devam edersek atacagi bikac iyi golle degerini katlar satabiliriz % 50 pay hataysporu ikna ettirebilir

62 kiloya düştüm, ne rejimi...psikolojik tamamen durum,istahim yok☹Niye yemek yemiyorsun? Rejim mi yapiyorsun?
6-7m ve sonraki satistan 50% pay mi? Allahtan yönetimde falan degilsin renktas. Bu kafayla adayi da verirsin senBoupendza 6 veya 7 milyon euro bonservis 2 yilda odemeli + bir sonraki satistan % 50 payla mantikli transfer. Uefa da devam edersek atacagi bikac iyi golle degerini katlar satabiliriz % 50 pay hataysporu ikna ettirebilir
Gecmis olsun kendine iyi bak 62 kilo baya az yani.62 kiloya düştüm, ne rejimi...psikolojik tamamen durum,istahim yok☹
Evet,68 dim en son.boyum 1.78.alirim tekrar ya,dert değilGecmis olsun kendine iyi bak 62 kilo baya az yani.
meslek nedir renktaş?Boupendza 6 veya 7 milyon euro bonservis 2 yilda odemeli + bir sonraki satistan % 50 payla mantikli transfer. Uefa da devam edersek atacagi bikac iyi golle degerini katlar satabiliriz % 50 pay hataysporu ikna ettirebilir
hatayın başkanı siz misiniz hocam bu gördüğüm sayılar gerçek miBoupendza 6 veya 7 milyon euro bonservis 2 yilda odemeli + bir sonraki satistan % 50 payla mantikli transfer. Uefa da devam edersek atacagi bikac iyi golle degerini katlar satabiliriz % 50 pay hataysporu ikna ettirebilir
orada bir hukuk mücadelesi yok medya ve kadro mücadelesi var kadrolar bunların elinde olduğu sürece son anda istediklerini yapabilirlerKonudışı(halı hazırda transfer ve duyum yokken)
1959 öncesi mevzusu neoldu? Hala karar vermediler değilmi ?