Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk kötü haberi vericek maalesef ama ne yazıkki haklı

olumlu haberlerde nasıı inanıyosak olumsuz haberlerdede inanmaya özen gösterelim ben hala aynı noktayım az çok bu transfer süreçlerini anladıysam nelson gelmeyecek hatta gelirse 1 ay ban yiyeybilirim o derece eminim kendimden

nediyon ahmet

E8TDic_XsAIm3v_
Böyle başarılı olmuş hakemlerimize her hafta maç verilmeli. Mümkünse ömürlük sözleşme yapılmalı. Futbol camiamizin buna ihtiyacı var.

Boupendza 6 veya 7 milyon euro bonservis 2 yilda odemeli + bir sonraki satistan % 50 payla mantikli transfer. Uefa da devam edersek atacagi bikac iyi golle degerini katlar satabiliriz % 50 pay hataysporu ikna ettirebilir

Ya uefa'da attığı birkaç golle değerini katlayıp kendisini sattıran kaç futbolcu var biraz örnek versen?

Üstelik öyle bir satış olacak ki 6-7 milyona aldığıın adam için bir satış fiyatından %50 pay vereceksin. Üstüne de güzel bi kar yapacaksın. uyanın biraz ya fm oynamıyoruz.

Haluk-Dinç ikilisi sürekli mevzu arıyor, olay çıksın millet tahrik olsun da yolumuzu bulalım diye yayın yapıyor. Şimdi de Tgrt'de facia isimlerle program yapacaklarmış saygım sıfır. İsterlerse %100'lük duyum versinler.

Ya uefa'da attığı birkaç golle değerini katlayıp kendisini sattıran kaç futbolcu var biraz örnek versen?

Üstelik öyle bir satış olacak ki 6-7 milyona aldığıın adam için bir satış fiyatından %50 pay vereceksin. Üstüne de güzel bi kar yapacaksın. uyanın biraz ya fm oynamıyoruz.
Söylediklerine katılıyorum da UEFA da attığı gollerle değerini katlayan biri var. Hem de bizim takımda maalesef. :)

Haluk kötü haberi vericek maalesef ama ne yazıkki haklı

olumlu haberlerde nasıı inanıyosak olumsuz haberlerdede inanmaya özen gösterelim ben öğlende dedim hala aynı noktadayım az çok bu transfer süreçlerini anladıysam nelson gelmeyecek hatta gelirse 1 ay ban yiyebilirim o derece eminim kendimden

Nelson olumsuz olsa, nelson kimdir diye başlık atar mı? Tamamen izleyiciye merak uyandıran kolpa bir başlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt