Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.915
- 7.664
- 823
Polyanna mode onToplu kap açıklaması olabilir belki de Gedson bekliyorlar toplu açıklama yapıcaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Polyanna mode onToplu kap açıklaması olabilir belki de Gedson bekliyorlar toplu açıklama yapıcaz
Toplu kap açıklaması olabilir belki de Gedson bekliyorlar toplu açıklama yapıcaz
İyimser olmak diyelim renktaşPolyanna mode on
Gitmesi gerekenler
Babel
Diagne
Falcao
Yedlin
Feghouli
Ozonrn
Omar
Alparslan
Ömer Bayram
Daha eklemek isteyen buyursun. Şu adamlar gitse maaş skalası direk 15-20 milyon euroya düşüyor.
Tam bizim sisteme uygun. Kendi yarı sahasında pas yüzdesi yüksek. Paso kaleciye geri pas
Tam bizim sisteme uygun. Kendi yarı sahasında pas yüzdesi yüksek. Paso kaleciye geri pas

Tamam. Kolay gelsin renktasÖzel bir bankada atm ve şube güvenliği ile ilgili çalışıyorum.
bu adama herkes çabuk diyor da servet çetin gibi fiziği var nasıl çabuk olabiliyor onu anlamadım. izlemedim ama videolarda sanki savruk ve kazma biri gibi geldi banaHerkes Kim Min Jae yi övsun dursun ilk günden beri söylüyorum bu adamdan olmazz yerini kaybeden oyun içinde dalma yaşayan her topa kayarak müdahale eden stoper istediği kadar fizik olarak çabuk ve güçlü olsun bireysel hata yapmadan takımı yakmadan duramaz
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yeni espri bu sanırım ahpert
Hızlı değil çabuk fiziğine göre çabuk reaksiyon verebiliyorbu adama herkes çabuk diyor da servet çetin gibi fiziği var nasıl çabuk olabiliyor onu anlamadım. izlemedim ama videolarda sanki savruk ve kazma biri gibi geldi bana
Tabi canım bizim stoperden beklentimiz de zaten rakip ceza sahasında topla buluşma sayısı, isabetli şu sayısı, raket gibi ayağıyla direkleri sallaması vsTam bizim sisteme uygun. Kendi yarı sahasında pas yüzdesi yüksek. Paso kaleciye geri pas