Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.915
- 7.664
- 823
Are you bird?Tam bizim sisteme uygun. Kendi yarı sahasında pas yüzdesi yüksek. Paso kaleciye geri pas
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Are you bird?Tam bizim sisteme uygun. Kendi yarı sahasında pas yüzdesi yüksek. Paso kaleciye geri pas
kanat kokusu geliyor
Buralar kuş pisliği koktuTam bizim sisteme uygun. Kendi yarı sahasında pas yüzdesi yüksek. Paso kaleciye geri pas
Ben 10 demedim ama o işleri de yapabilir cigaldau . Bize gelecek oyuncu dieng tarzı mi olacak gedson mu bakalımCicaldau #10 değil. Zaten 10 numara arayışımız yok. Sistem aynı.
Jimmy Durmaz . Gerçi onu itelemiştik değil mindaoya karşılık hangi topçumuzu teklif edelim
Millet Torreira demişti ama Evren göz'ün bahsettiği isim Ndombele herhalde.
biraz agresif bir tarzı var ama çabukluğunu bizim ligde bi görmek lazım. savruk gibi geldi banaHızlı değil çabuk fiziğine göre çabuk reaksiyon verebiliyor
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Biz alsak kart manyağı olurdu bu kimbiraz agresif bir tarzı var ama çabukluğunu bizim ligde bi görmek lazım. savruk gibi geldi bana
olacak iş değil zaten. Opsiyonsuz kiralasan da yüksek maliyetle 2019 yazı transferleri gibi olurAlkolü fazla kaçırıyor Evren herhalde