Suat Kayabaş
Parçalı Üye
- 20 Ekim 2019
- 4.147
- 2.222
- 603
ndombele mi 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi barış nasıl sence? 3 kelime ileNelssonla ilgili anlaşıldı haberi çıktığında da yazmıştım bizim standartlarımız için kusursuz bir stoper eksikleri elbette var ama üst klasman için var onların başında oyun kurulumu geliyor ayakları kötü değil ama oyun kurucu stoper demek için sadece uzun topları isabetli atması yetmez topla çıkışlarını da geliştirmeli yerden de daha isabetli oynayabilmeli o yönünü gelistirirse diğer tüm özellikleri baya baya iyi umarım 30 milyondan aşağı bir fesih bedeli konmamıştir çünkü 2022 dünya kupasında izlersek aşağısına gittiğinde çok üzülürüz
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
30 m mu ???Nelssonla ilgili anlaşıldı haberi çıktığında da yazmıştım bizim standartlarımız için kusursuz bir stoper eksikleri elbette var ama üst klasman için var onların başında oyun kurulumu geliyor ayakları kötü değil ama oyun kurucu stoper demek için sadece uzun topları isabetli atması yetmez topla çıkışlarını da geliştirmeli yerden de daha isabetli oynayabilmeli o yönünü gelistirirse diğer tüm özellikleri baya baya iyi umarım 30 milyondan aşağı bir fesih bedeli konmamıştir çünkü 2022 dünya kupasında izlersek aşağısına gittiğinde çok üzülürüz
Bacakları uzun bu ona hamle ve hızlı adım atma avantajı sağlıyor ama zamanlama problemi var karta ve penaltıya yakın bir oyuncu oyun bilgisi de zayıf yerini kaybediyor oyun içinde çünkü ileri çıkıp herkese basmaya çalışıyor bu da yerini kaybetmesine sebep oluyorbiraz agresif bir tarzı var ama çabukluğunu bizim ligde bi görmek lazım. savruk gibi geldi bana
Yıldız pırıltısı varAbi barış nasıl sence? 3 kelime ile
Evet en az bu çünkü Danimarkalı oyuncular piyasada yükselişte ve stoper olayında çok başarılı Danimarka pasaport transferlerde önemli etken
Fırsat transferi İngiltere'den demişEvren göz ne demiş ki?
o zaman iyiki almamışız. bizde marcao zaten sürekli ileri çıkıp basma huyuna sahip. diğer stoperimiz daha toparlayıcı ve kademe yönü kuvvetli olmalı.Bacakları uzun bu ona hamle ve hızlı adım atma avantajı sağlıyor ama zamanlama problemi var karta ve penaltıya yakın bir oyuncu oyun bilgisi de zayıf yerini kaybediyor oyun içinde çünkü ileri çıkıp herkese basmaya çalışıyor bu da yerini kaybetmesine sebep oluyor
OooOoooOoooo yeeeeelo celso bence