Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elde patlama riski de var, üzerine de yabancı sınırı(Performans düşük olabilir, sakatlık olabilir).Biz her oyuncuya uzun vadeli bakıyoruz ama yapılan yatırımların %70'i tutsa bile büyük başarı olur.Hele Tudor döneminde olduğu gibi hepsi tutarsa yine ambargo koyabiliriz lige.O takımı bozmadan küçük eklemeler ile (Gomis, Fernando vs.)bir kaç sene daha götürebilirdik...Bir de ne kadar iyi oyuncu alsak da takımı ve bireysel performansı yukarı çekecek kritik bölge orta saha.Gedson veya muadili bir oyuncu gelmezse ister istemez bugün sevindiğimiz çoğu oyuncunun gitmesi için yine bekliyor olacağız.
ben baya umıtlıyım bu oyunculardan

Bu Türk oyuncu mu oluyor yoksa yabancı mi sayılıyor olayına açıklık getireyim Türk asıllıysa çifte vatandaşlığı varsa ve ilk yabancı kuralından önce başka milli takımda forma giydiyse o oyuncu Türk statüsünde sayılır onun haricinde Türkiye doğumlu olsun olmasın vatandaşlık almamışsa farklı milli takımda oynayan hiçbir oyuncu yerli sayılmaz Eren derdiyok Mesut Özil gibiler yerli sayılır ama Hagi Adnan januzaj falan yabancı oyuncu kabul edilir

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

içim ürperiyor, ya 3lü defans oynatırsa.

---------------Muslera----------------
------Luyi-----Larsson---Marcao-----
Sacha---------Taylan-------------PvA
------Emre-----Cica-----Berkan------
--------------Mohamed-------------
Larsonn ısveçli forvet renkdaş yerini yadirgar

içim ürperiyor, ya 3lü defans oynatırsa.

---------------Muslera----------------
------Luyi-----Larsson---Marcao-----
Sacha---------Taylan-------------PvA
------Emre-----Cica-----Berkan------
--------------Mohamed-------------
Taylanı orada ne durumlara sokarlar hic dusundun mu rts

Bu Türk oyuncu mu oluyor yoksa yabancı mi sayılıyor olayına açıklık getireyim Türk asıllıysa çifte vatandaşlığı varsa ve ilk yabancı kuralından önce başka milli takımda forma giydiyse o oyuncu Türk statüsünde sayılır onun haricinde Türkiye doğumlu olsun olmasın vatandaşlık almamışsa farklı milli takımda oynayan hiçbir oyuncu yerli sayılmaz Eren derdiyok Mesut Özil gibiler yerli sayılır ama Hagi Adnan januzaj falan yabancı oyuncu kabul edilir

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Teşekkürler bilgilendirme için renktaş

ben baya umıtlıyım bu oyunculardan
Berkan, Cicildau gibi orta saha oyuncularından ben de çok memnunum ve ümitliyim ancak defans oyuncularındaki performans takım oyunu ile alakalı.En beğendiğimiz Marco bile çok hata yapıyor, potansiyel olarak Lyundama bu adı geçen oyunculardan daha iyi ama gelişim gösteremiyor oyun anlayışı nedeniyle.Van Anhold mesala sıfır soru işareti ama "çok önde ve çok riskli oyun anlayışı nedeniyle" Maicon,Deboer,Cris gibi oyuncular bile elde çöp oldu.

Benim de gözüm kulağım gedsonda o herif gelmedikçe birşeyler eksik kalacak gibi o ayarda başka bir adam bulamayız gibi geliyor
Söylenen isimlerin hiçbiri heyecanlandırmıyor beni. Gedson u izlerken çok keyif alıyorum. Defansif olarak da çok iyi atak oyununda da çok iyi. Topu dar alanda ayağından alamıyorlar çocuğun. Bu çocuk benfica da nasıl yedek kalabiliyor sorusunun cevabı yok bende. İsteksiz oynuyor sanırım orada.

Berkan, Cicildau gibi orta saha oyuncularından ben de çok memnunum ve ümitliyim ancak defans oyuncularındaki performans takım oyunu ile alakalı.En beğendiğimiz Marco bile çok hata yapıyor, potansiyel olarak Lyundama bu adı geçen oyunculardan daha iyi ama gelmişim gösteremiyor oyun anlayışı nedeniyle.Van Anhold mesala sıfır soru işareti ama "çok önde ve çok riskli oyun anlayışı nedeniyle" Maicon,Deboer,Cris gibi oyuncular bile elde çöp oldu.
belki sasırtıcı gelecek ama vıctor nellsonu 6 numara olarak da cok gorecegımızı dusunuyorum donk tarzı olarak dusunuluyor bence

Galiba 1 aylık inzivaya cekileceksin renkdaş
1 hafta boyunca gelmez forumdaki beethoven misali millete negatiflik pompalayıp eğlenirim diyodum rengim lakin amacım ters tepip bana girecek gibi maalesef tabi çıkmamış candan ümit kesilmez uçak rötar yapar diyorum ben

mılletın transferı ucak da poz verıyor dun cornelıus bızım kı ucaga bınıyor mu bınmıyor mu emın degılız

belki sasırtıcı gelecek ama vıctor nellsonu 6 numara olarak da cok gorecegımızı dusunuyorum donk tarzı olarak dusunuluyor bence
Benimde asıl korkum yukarıda arkadaşın verdiği gibi 3'lü oynama hevesi.Sirf o yüzden Onyekuru'yu bile almamış hatta safkan kanat değilde hafif iç gibi oynayan 8-10 numara tarzı bir oyuncu profili arıyor olabiliriz.Pereria'dan böyle bir sürpriz beklerken Terim'den PSV maçı gibi böyle bir çıkış olursa Canaydın 2 dönemi yaşarız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt