Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papatya falı bakacaksak gelmesin renktaş
bizim takımın sorunu
transfer yda futbolcu değil
3 senedir kimler geldi kimler geçti
futbolda bir gram ilerleme varmı hep geriye gidiş

artık SİNİYOR TERİM 'in gitmesi lazım
yeter artık
Fatih hoca konusunda hemfikiriz.
Ancak ben taraftarım. Fatih hoca gitmiyor diye sevdamdan vazgeçmek istemiyorum. Transferleri takip etmek, potansiyel katkılarını değerlendirmekten zevk alıyorum.
Galip gelince seviniyor, iyi gelişmeleri bekliyorum.

E8a_IrPX0AsojVX

marco 205 maç

Hocadan bağımsız ben son 7-8 senedir ilk defa çok keyifli hissediyorum transferler konusunda. Ne kadar hocayı istemesemde; ffp varken cefasını o çekti, bırakalım kursun takımını.
inşallah sende ki heyecan bizede sirayet eder kardeşim
ama inan bıktım ben gerçekten bıktım
takımı izledikce asabım bozulur oldu hep bir takım geriye gider mi?
gidiyor

inşallah senin dediğin gibi olur takım mükemmel top oynar

Maicon kötü stoper değildi Tudor ile gayet iyiydi Fatih Terim'in sisteminde çok ağır kaldı.

Mi A2 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok artık!..O herifi herhangi bir maçta izleyen ortalama bir futbol izleyicisinin bile kendisi hakkında söyleyeceği ilk kelimenin 'hantal' olması gerekirdi. Belhanda ve Maicon' un o paraları asla etmeyeceğini söyleyen epey kişiydik forumda; o sezonki diğer transferlere laf etmediysek ezbere konuşmamışız demek ki (Feghouli' ye sakatlığı sebebiyle olumsuzdum; ilk sezonun 3/4 ünü sakat geçirdi zaten ama kalitesi belliydi yine de)...Transfer riski filan değildi o ikisi, direkt enayi transferleriydi; kimlerin marifeti oldukları da belli...

En kazığı Maicon'dur kank.
8m Maicon
8m Luyi
4 Marcao
7-8m Nelsson

Baron Setene göre, Maicona yaz transfer dönemin son günlerinde 3+9 milyon opsiyonluk kiralik teklifi gelmisti. Kisa zamanda oyuncu bulsaydik, belki karla bile yollardik onu. Olmadi döndügünden sonra 3e satsak bile, fazla kazik yemis olmazdik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt